Breaking News

9 načina da pobegnete iz sistema kontrole vladajuće elite



Bilo tajno ili pod iluzijom demokratije, nikada u istoriji nije bilo toliko ugnjetavajućih zakona kao danas. Uvodi nam se sve više i više pravila koja ugrožavaju naše mišljenje i naše slobode bez da se išta pitamo.

Koliko će potrajati dok se masa ne probudi i ne počne da reaguje na te zakone koje nam uvodi vladajuća elita?
Dokle ćemo trpeti svo to zastraživanje i kazne koji su dizajnirani da iscrpe sav život iz nas i da nam unište samopoštovanje?
Kako da se izborimo s ovom manipulacijom?
Za početak, moramo da prestanemo da sarađujemo sa sistemom koji kontroliše vladajuća elita.
Predstavljamo vam 9 načina koji će nam pomoći da se izvučemo iz sistema pod kontrolom vladajuće elite.
  1. Preispitujte sve
Zapamtite, prihvatanje zvanične priče koju vam nameću vlasti bez preispitivanja znači da se slažete sa lažnom realnošću.
Preispitujte motive iza mejnstrim medija, političara i korporacija. Preispitujte sistem edukacije. Preispitujte sebe i posao koji radite. Da li zaista želite to da radite?
Drugim rečima, preispitujte sve što je protivno vašoj slobodi. Tek kada to počnete da radite, moći ćete da uzbunite ostale i da počnete da živite istinit život.
  1. Ne dozvolite da vas kontrolišu
Otarasite se mentalnih, fizičkih i spiritualnih lanaca koje vam je nametnula vladajuća elita. Nemojte padati na njihove laži. Strah je deo kontrole. Morate shvatiti ko su oni zapravo.
Što se više budete odupirali kontroli, to ćete više biti samouvereni i spremni da odbijete svaku saradnju.
Nemojte da budete sluge destruktivnog sistema kontrole.
Ukoliko ste zdravstveni radnici i ne odobravate sistem u kom se namerno ubijaju pacijenti od strane farmaceutskih kompanija koje samo žele što veći profit, vreme je da odustanete.
Ukoliko ste policajci koji sprovode samo nepravedne i opresivne zakone, odustanite.
Ukoliko svi pokažemo da ne želimo da sarađujemo, vladajuća elita će morati da padne.
  1. Ne dozvolite da vam odvuku pažnju
U našem društveno ugroženom društvu često nam skreću pažnju u sklopu manipulacije. Oni za to koriste bezumnu zabavu i sportove, a da ne pominjemo ekonomske, političke, intelektualne, religijske, kulturne i društvene različitosti. Sve je to odvlačenje pažnje od onoga što stvarno treba da uočimo.
Mnogo je lakše ostati skoncentrisan kada vidite čitavu sliku. Tek tada ćete videti da je to pažljvo osmišljen sistem kontrole.
  1. Ne glasajte za veće političke partije
Glasanjem za veče političke partije ćete ponovo dati moć kriminalcima koji će nastaviti da šire svoju agendu Novog svetskog poretka. Nemojte verovati paradigmi u kojoj postoje samo demokrate i naprednjaci.
Nije bitno ko će od njih dobiti glas. Njih sve finansira vladajuća elita. Nezavisno od toga ko pobedi, političari na vlasti će služiti vladajućoj eliti a ne narodu.
Kada budete glasali, setite se da ne glasate za veće partije jer su upravo one povezane sa agendom vladajuće elite.
  1. Ne obraćajte pažnju na mejnstrim vesti koje finansiraju korporacije
Isključite televizor. Obratite se alternativnim medijima za izvor istine. Naučite da razlikujete informacije i dezinformacije.
  1. Ne pridružujte se vojsci
Koju god stranu da odaberete, niko nikad ne pobeđuje i ništa se ne menja, kao prilikom glasanja za veće političke partije. Morate to da shvatite i da objasnite drugima. Nemojte biti robovi ratne mašine vladajuće partije.
  1. Nemojte se vakcinisati
Jeste da su vakcine danas obavezne, ali ne mogu nam ništa ukoliko se svi zajedno ujedinimo protiv vakcinacije. Vakcine nisu bezbedne i nisu efikasne. Od njih možete ozbiljno da se razbolite. To je samo jedna velika prevara farmaceutskih kompanija.
  1. Ne kupujte brzu hranu i GMO proizvode
Ne dozvolite da vas zavaraju svojim lukavim marketingom. Izbegavajte brzu hranu punu šećera, soli i trans masti. Takođe izbegavajte i GMO proizvode pune hemikalija.
Izbegavajte korišćenje mikrotalasne pećnice jer hrana koju pripremite u njima može da izazove ozbiljne zdravstvene probleme.
Ne kuvajte hranu dugo na visokim temperaturama. Visoke temperature uništavaju sve hranljive nutrijente (vitamine i enzime), što značajno umanjuje hranljivu vrednost.
Brza hrana i GMO proizvodi su deo destruktivne skrivene agende vladajuće elite.
  1. Prestanite da kupujete ono što vam ne treba
Prestanite da trošite sate i sate na igrice za mobilne telefone koje emituju elektromagnetno zračenje ili na druge proizvode koji vam uopšte nisu potrebni.
Dok god budemo sarađivali sa vladajućom elitom, to će im samo omogućavati da nas kontrolišu. Međutim, nesarađivanje će ih znatno usporiti, a na kraju dovesti i do našeg oslobođenja.
Webtribune.rs

Нема коментара

ranktrackr.net