Breaking News

OPASNA TAJNA GABRIJELOVOG KOVČEGA: Ruski patrijarh održao tajni ritual na Antarktiku po uputstvima pape Franje



Prema bizarnom izveštaju iz Kremlja, patrijarh Kiril je sproveo čudan ritual na Antarktiku ove nedelje kod misterioznog „Kovčega Gabrijela“, čitajući tajni tekst koji mu je dao papa Franja.

„Kovčeg Gabrijela“ je prvi put otkriven u Meki 12. septembra 2011. godine, kada ga je građevinska ekipa pronašla ispod džamije Masid al Haram, pri čemu su svi članovi ekipe tragično stradali usled „plazmatske emisije“ kada su pokušali da ga iskopaju.
Prilikom drugog pokušaja iskopavanja misterioznog „Kovčega Gabrijela“ 24. septembra 2015. godine, došlo je do druge „plazmatske emisije“ koja je usmrtila više od 4.000 ljudi, a što su saudijski zvaničnici zataškali izmislivši stampedo.Nakon drugog neuspelog pokušaja izvlačenja misterioznog objekta, izaslanici džamije su kontaktirali Njegovu svetost, patrijarha Kirila, u vezi prastarog islamskog rukopisa koji je ruska pravoslavna crkva sačuvala kada su rimokatolički krstaši napali Crkvu svete mudrosti (današnju Aju Sofiju) 1204. godine u Kontantinopolju (današnjem Istanbulu), a koji se zove „Gabrijelova uputstva Muhamedu“.
cvdsidj
Važno je napomenuti, iako to mnogi ne znaju, da su rimokatolički krstaši ratovali i protiv islama i protiv ruske pravoslavne vere, što je jedan od razloga zašto je ruska pravoslavna crkva sačuvala i svoje i muslimanske religijske zapise.U rukopisu su opisana uputstva koja je anđeo Gabrijel dao Muhamedu u pećini Hira, koja se nalazi na planini Džabal al Nur blizu Meke, a u kojoj se nalazi nekakva „kutija/kovčeg“ neverovatne moći koja se ne sme koristiti zato što pripada samo Bogu i koja treba da se zakopa u hramu koji su anđeli koristili za „obožavanje“ pre nego što je čovek kreiran sve do dana Javam al Kijamah, što u prevodu znači „Dan uskrsnuća“.
U izveštajima se navodi da je pomorska istraživačka flotila na čelu sa admiralom Vladimirskim isplovila 6. decembra 2015. godine iz saudijske luke Džeda sa „Kovčegom Gabrijela“ prema Antarktiku.Nakon što je saznao za „ozbiljne i globalne implikacije“ povezane sa misterioznim „Kovčegom Gabrijela“, papa Franja je kontaktirao patrijarha Kirila zahtevajući „hitan“ sastanak i upozoravajući da se bliži kraj, nakon čega je patrijarh Kiril pristao da se sastane sa poglavarom rimokatoličke crkve na Kubi 12. februara, što je bio istorijski sastanak između lidera ove dve crkve koje se nisu sastajale u proteklih 1.000 godina.
gnftrgxc
Iako tačna priroda pregovora između patrijarha Kirila i pape Franje nije poznata, analitičari smatraju da je papa Franja dao patrijarhu Kirilu određen „drevni rukopis“ koji se odnosi na „Kovčeg Gabrijela“, a za koji se smatra da su ga napisali direktno anđeli koji se spominju u Knjizi Enohovoj.
Smatra se da je patrijarh Kiril zatim pomoću tog drevnog teksta sproveo „drevni ritual“ nad „Kovčegom Gabrijela“ u ruskoj pravoslavnoj crkvi Svetog trojstva (jedinoj crkvi na Antarktiku) i da je misteriozni predmet zatim prenet od strane specijalnih snaga na nepoznatu lokaciju.
Webtribune.rs 

Нема коментара

ranktrackr.net