Breaking News

KAMPER ZA ZOMBI APOKALIPSU OD 750.000 DOLARA

Da li ste ikada razmišljali šta biste uradili u slučaju zombi apokalipse?
Svakako, preživljavanje u post-apokaliptičnom svetu nikako ne bi bilo jednostavno i sigurni smo da i sami shvatate da vam je potrebno vozilo u kom biste mogli bezbedno da se prevezete do neke bezbedne tačke kroz zemlju [ads1] zombija. To vozilo mora biti veliko, agilno i prilagodivo, i mora imati dovoljno mesta kako biste mogli da ponesete sve stvari koje bi vam bile neophodne.
Ako sada mislite da takvo vozilo ne postoji, naravno, varate se. Austrijska kompanija Action Mobil kreirala je savršeni luksuzni kamper koji može biti vaše sklonište od zombija, na točkovima. Predstavljamo vam Action Mobil Globecruiser Family 7500, ogromni kamper, dizajniran za najekstremnije situacije.
Ovaj luksuzni kamper je dugačak deset metara, visok osam i težak 18 tona! Ima pogon na šest točkova, a kao pravi mega-kamper ima 530 konjskih snaga i masivni rezervoar za gorivo u koji staje 400 litara dizela. To naravno, nije sve. On ima rezervoar za vodu sa kapacitetom od 1.000 litara i četiri solarna panela od 240 Watt koja su fiksirana na krovu, koja mogu održavati sve aparate u kamperu, čak i ako vam nestane goriva.
Pored toga, on ima i dve jedinice klime od 2.400 Watt, koje će održati vazduh hladnim i suvim u postapokaliptičnom okruženju. Ako želite spremni da dočekate potencijalne katastrofe, ovaj kamper može biti vaš za 765.000 dolara.
http://www.luxlife.rs

Нема коментара

ranktrackr.net