Breaking News

Ruski mediji razotkrili Rotšildove i šokirali javnost: Istina je, postoji tajna svetska vlada! (Video)

Jedna od najbogatijih i najzlobnijih elitističkih porodica na svetu je razoktrivena od strane ruske mejnstrim televzije.

Neslavni Rotšildovi, poznati kao jedna od najbogatijih i najmoćnijih porodica na svetu, sada su pod budnim okom Rusije, sa nadom da će se razotkriti korupcija koja je otrovala geopolitiku.
Glasine oko veze Rotšildovih sa “Novim svetskim poretkom“ su godinama kružile, a činjenica da su povezani sa toliko različitih vlada znači da se njihov sukob interesa ne može ignorisati.
Moć Rotšildovih u svetskim vladama se takođe više ne može poricati niti odbaciti kao zavera.
Jedna takva glasina je da Putin “sprema“ svoje ljude da se suprotstave svetskom poretku koji su uspostavili moćnici, koji kontrolišu skoro sve svetske vlade, banke, religije, obrazovanje i većinu svetskih medija.
Prema Putinovim rečima: “Ako današnji moćnici imaju određeni standard ili normu u svoju korist, oni prisiljavaju sve ostale da i oni to poštuju. Ali ako im sutra ti isti standardi stanu na put, oni ih brzo sklanjaju, proglašavaju ih zastarelim i postavljaju, ili pokušavaju da postave, nova pravila“.
Citat iz “Zero Hedge-a”: “Putin sprema svoje ljude da se potpuno odvoje od međunarodnog bankarskog sistema i počnu sa nacionalističkom platformom, podržanom sa hiljadama tona zlata, i rastućim savezima sa Kinom, nacijama BRICS-a i Bliskim istokom.“
Goruća želja Rusije za nezavisnost od ostatka sveta se pojavila pod Putinovim režimom i manifestovala se na nekoliko različitih načina.
Ruske televizije su izvestile da se Rusi čak pripremaju za uspostavljanje nezavisnog bankarskog sistema koji će im pružiti potpunu slobodu od ostatka svetskih banaka, što je hrabar i neuobičajen potez u današnjoj ekonomiji.
Rotšildovi su poznati po njihovom vlasništvu nad bankarskim sistemima i kontrolisanju novca u mnogim zemljama širom sveta.
Izgleda da Rusi žele da se distanciraju od ovog korumpiranog sistema koji je već predugo vladao svetskim novcem.
Ruska vlada pokazuje znake da je daleko naprednija u shvatanju Novog svetskog poretka nego njihove svetske kolege.
Američki predsednici su čak i upozorili na podmukle opasnosti tajnih vlada.
Predsednik Teodor Ruzvelt je rekao da “Iza prividne vlade sedi ustoličena nevidljiva vlada, bez ikakvog poverenja i prihvatanja ikakvih odgovornosti prema ljudima.“
Predsednik Džon Kenedi je takođe upozorio na tajna društva, a mnogi veruju da ga je koštalo života to što je razotrkio prikrivenu vladu i entitete koji povlače konce.
Da li ostatak sveta treba da prati primer Rusije i radi na tome da postane finansijski nezavisan, i da se oslobodi od skrivenih lanaca?
Webtribune.rs

Нема коментара

ranktrackr.net