Breaking News

OVO NISTE ZNALI Ovaj detalj iz filma "Sam u kući" je dugo skrivan!

Foto: Profimedia


Kako se bliže novogodišnji praznici, na našim televizijama su neizostavni praznični filmovi, a jedan od omiljenih je "Sam u kući". Ipak, jednu tajnu ovog popularnog filma niste znali.

Sa avanturama malog Kevina se sretnemo makar jednom godišnje i to baš negde u periodu oko Nove godine. Koliko god puta da pratimo dečaka koji živi sam u kući, uvek nam je zanimljivo i smejemo se njegovim smicalicama.


Film čiji je prvi deo emitovan 1990. godine, a postigao je veliki uspeh u celom svetu ima i jednu tajnu- ona nije toliko velika, ali je svakako zanimljiva.

Uz Kevina koji je svakako obeležio ovaj serijal, zanimljiv je bio i lik njegovog brata Baza.

Upravo čovek koji je tumačio Baza, Devin Retrej, je priznao da je produkcija dugo skrivala istinu. Naime, Bazova devojka koja se pojavljuje u samo jednom kadru na slici je zapravo muškarac.

- Producenti su zaključili da bi bilo bezobrazno staviti neku devojku u takvu ulogu, da bude ismejana zbog izgleda. Umetnički direktor imao je sina koji je rado prihvatio tu ulogu, ali mislim da bi verovatno postupio drugačije da je znao koliko će popularna postati ta komedija - ispričao je Devin.

Blic

Нема коментара

ranktrackr.net