Breaking News

POSNE ŠPAGETE SA TUNjEVINOM

Shutterstock


Za 4 osobe potrebno je: 350 g posnih špageta, 550 g paradajza iseckanog na kocke sa italijanskim začinima, 400 g zamrznutog graška, 350 g tunjevine u komadima iz konzerve, 2 kašike svežeg bosiljka, 2 čena belog luka, glavica crnog luka, maslinovo ulje, so i biber.

Skuvajte špagete u posoljenoj kipućoj vodi i potom iscedite. U velikom tiganju zagrejte 4 kašike ulja na umerenoj temperaturi. Dodajte sitno iseckani crni i beli luk, dinstajte 3-5 minuta, pa umešajte paradajz i grašak i kuvajte dok povrće ne omekša. Potom dodajte iseceđenu tunjevinu, posolite i pobiberite i ostavite da se krčka još 5 minuta. Na kraju, umešajte špagete i kašiku seckanog bosiljka. Kuvajte sve zajedno još 1-2 minuta, dobro izmešajte i poslužite dok je vruće.
Novosti

Нема коментара

ranktrackr.net