Breaking News

BIKOVIĆ LjUBI MANEKENKU: Glumac u vezi sa lepom Valjevkom

Foto Instagram/aglayatarasova

GLUMAC Miloš Biković više nije u vezi sa Ruskinjom Aglajom Tarasovom, a šuška se da je njegova nova devojka srpska manekenka Barbara Tatalović. Informaciju da je raskinuo sa lepom glumicom, sa kojom igra u ruskom filmu "Led", Biković je pre pet dana objavio na "Instagramu", naglasivši da su odlučili da okončaju vezu i da su ostali u prijateljskim odnosima.
Pojedini mediji navode da je Biković stavio tačku na vezu sa Ruskinjom još oko Nove godine, ali zbog premijere pomenutog filma nisu želeli da govore o tome. Miloš je, navodno, već u januaru upoznao Barbaru preko zajedničkih prijatelja i od tada su gotovo nerazdvojni. Lepa Barbara je sredinom marta bila u Moskvi, o čemu svedoče fotografije objavljene na "Instagramu", ali niko nije ni slutio koji je razlog njenog boravka u ruskoj prestonici.

Mada Barbara nije poznata našoj javnosti, lepa manekenka, rodom iz Valjeva, izuzetno je uspešna u svetu modelinga. Bila je zaštitno lice modnog brenda "Tom Tejlor", pre toga je radila u Parizu, Milanu i Šangaju, a 2011. proglašena je za "Elitovo lice" godine. Nema sumnje da će posle ovoga vladati veliko interesovanje za Barbaru.

Novosti

Нема коментара

ranktrackr.net