Breaking News

SMRT UŽIVO: Voditeljka se ubila usred emisije, kolege mislile da je u pitanju šala (VIDEO)


U julu 1974. godine, Kristin Čabak, koja je tada imala 29 godina, ubila se dok je čitala vesti u programu lokalne TV stanice u Sarasoti na Floridi.

U vreme kada se dogodila tragedija Kristin nije imala poznatih zdravstvenih problema i izgledala je potpuno prisebno dok je tog dana čitala vesti.
Gledajući u kameru, 29-godišnja voditeljka je rekla: „U skladu s politikom Kanala 40 da verodostojno prikazuje nasilje i krvoprolića, sada ćete imati priliku prvi videti još jednu stvar – pokušaj samoubistva.”
Nakon toga je izvadila pištolj iz torbice i pucala sebi u glavu. Cev pištolja se zadimila, a kosa joj se razletela po celom licu. Izgledalo je kao da joj je vetar razmrsio kosu. Kristin se zatresla, a potom je pala glavom na sto.
Članovi informativne ekipe su gledali u neverici i u prvom trenutku pomislili da je u pitanju šala. Međutim, kada je šef potrčao prema njoj i počeo da viče, suočio se s brutalnom istinom. Hitno su je odvezli u bolnicu, gde je kasnije preminula.
Njena porodica je kasnije otkrila da je patila od depresije i da je imala suicidne misli.
Njena majka je bila uverena da je bila depresivna zato što nije imala dečka. Tokom svog života je samo dva puta izašla na ljubavni sastanak i bila je devica.
– Volela je svoj posao. Međutim, nije imala ništa drugo van tog posla – nije imala bliske prijatelje ni intimne veze. Išla je kod psihijatra, ali on joj nije verovao kada mu je govorila da joj se više ne živi – ispričala je njena majka lokalnim medijima.
Sud je u dogovori sa Kristininom porodicom, zabranio lokalnoj televiziji da distribuira snimak voditeljkinog samoubistva.
Na ovogodišnjem filmskom festivalu Sandens jedno od ostvarenja koje je privuklo najveću pažnju bio je film “Christine”, posvećen ovom slučaju.
Glavnu ulogu režiser Antonio Kampos dao je glumici Rebeki Hol, a oboje se nadaju se će film dopreti do javnosti kako bi se skrenula pažnja na retke psihičke bolesti.
U videu ispod možete videti razgovor autora i aktera filma za magazin Holivud reporter:
(B92)

Нема коментара

ranktrackr.net