Breaking News

GODINA 2019. BIĆE KRAJ SVEMU, 10 POŠASTI JE TU! Proročki zapisi iz Biblije se obistinjuju! Čeka nas nešto najgore! (VIDEO)

pixabay.com

Za 10 zala starog Egipta se kaže da se ponovo pojavljuju neposredno pre Mesijanskog doba i Drugog dolaska Isusa Hrista. Brojni bizarni događaji širom sveta i na Bliskom istoku, kao što su reke koje postaju krvavo crvene i grad u pustinjama, zabrinjavaju poznavaoce da se pošasti vraćaju. Kao prethodnici Drugom dolasku, pošasti poput krvave kiše, sumpornih požara će ponovo sejati smrt ponovo nad narodom Egipta.



Kuga je opisana u Knjizi Izlaska, kao i voda koja se pretvara u krv, Nil preplavljen žabama, pomor stoke, i smrt prvorođenih sinova Egipta.

Evanđelski pastor Pol Bigli, koji je proučavao strašnu poruku iz Izraela, kaže da proročanstvo snažno sugeriše da će se 10 zala vratiti ove godine.




- Poznavaoci Tore sada u Jerusalimu jasno kažu da će se sve desiti ove godine. Neki od njih čak kažu da bi se bitka Goga i Magoga mogla dogoditi ove godine - kaže pastor.

- Ovde se događa nešto biblijsko, ljudi prepoznaju znake Drugog Hristovog dolaska. Da li su ozbiljni? - ističe Bigli.



Ali ovo nije prvi put da su neobjašnjeni događaji širom sveta izazvali zabrinutost da će svet nestati. Rat Goga i Magoga je biblijsko proročanstvo o kataklizmičkom ratu koji je izbio između Izraela i neprijatelja nacije. Rat će se desiti i odvijati neposredno pred kraj vremena, slično kao što će 10 egipatskih pošasti prethoditi apokalipsi. Prema pastoru Bigliju, na zla upozorava odlomak iz Knjige proroka Jezekilja iz Starog zaveta.


Odlomak koji je u pitanju, Jezekilj 38:22, glasi: – I sudiću mu pomorom i krvlju; i pustiću na nj i na čete njegove i na mnoge narode, koji budu s njim, silan dažd, kamenje od grada, oganj i sumpor. Izveštaje o 10 pošasti koje se vraćaju u Egipat prvo je preneo biblijski sajt o proročanstvu “Brejking Izrael njuz”.

- 2019. godine možemo očekivati nastavak egipatskih pošasti, uključujući krv u vodi, žabe, vaške, divlje životinje, pomor stoke, čireve, oluje, skakavce, mrak i smrt prvorođenčadi - prenose neki izraelski mediji.


Sajt je ukazao na brojne događaje širom sveta, koji neobično podsećaju na 10 zala opisanih u Bibliji. Ranije prošle godine, reka Molčanka u Sibiru bila je krvavo crvena više od nedelju dana. A pre toga, teški grad je pogodio Argentinu u oktobru 2017. godine, u oblasti gde ga ranije nije bilo.

Kurir

Нема коментара

ranktrackr.net