Breaking News

VELIKA PIRAMIDA U GIZI I BOSANSKE PIRAMIDE: VELIČANSTVENE STRUKTURE STARE HILJADE GODINA

Pixabay

Studije bosanske piramide Sunca, koje je izveo dr Oldfild, pokazale su da elektromagnetska polja stvorena iznad piramida imaju više vertikalnu orijentaciju, za koju se veruje da je neobična činjenica, jer se elektromagnetski obrasci koji se javljaju iznad formacija kao što su prirodni brežuljci i planine, obično imaju horizontalnu orijentaciju.

Zanimljivo je da postoji nekoliko energetskih snopova koji potiču iz bosanskih piramida.

Prema testiranju, poreklo “energetskog snopa” koji je izlazilo iz Piramide Sunca bilo je ispod piramide, na dubini od 2440 metara. Kako je moguće?

Nepoznato je i šta se nalazi pod ovim veličanstvenim strukturama koje su bile predmet rasprave među poznatim arheolozima i istraživačima.

Bosanske piramide su privukle pažnju istraživača širom sveta otkako ih je otkrio dr. Semir Osmanagić.

Skeptična mišljenja su prisutna od samog početka, a što se tiče svakog novog otkrića, pojavile su se mnoge sumnje kada su u pitanju ove neverovatne strukture koje se nalaze u Visokom, Bosna i Hercegovina.

Jedna od najzanimljivijih stvari u bosanskim piramidama jeste da energetski skrining pokazuje da nivo jonizacije ima preko 43.000 negativnih jona, koji su oko 200 puta veći od prosečne koncentracije, zbog čega ove podzemne komore imaju lekovita svojstva.


Kao i piramide koje se nalaze na platou Gize, piramide u Bosni imaju neverovatan položaj, pošto najveća piramida Bosne ima orijentaciju na sever tačno sa greškom od 0 stepeni, 0 minuta i 12 sekundi.

Velika piramida u Gizi, jedna je od najpreciznijih struktura, suočava se sa pravim severom sa samo 3/60 stepena greške.

Položaj Severnog pola se kreće tokom vremena i piramida je u jednom trenutku bila tačno poravnata. Kao i bosanske piramide, ovo pokazuje izuzetnu preciznost i znanje drevnih graditelja.


Ono što je još zanimljivije jeste činjenica da se težina velike piramide u Gizi procenjuje na 5,955,000 tona. Pomnoženo sa 10^8 daje razumnu procenu mase Zemlje.

Opet, govorimo o neverovatnoj preciznosti i znanju starih civilizacija pre nekoliko hiljada godina.

Na bosanskim piramidama, stručnjaci iz celog sveta su zaključili na osnovu studija, da na vrhu piramide Sunca i Meseca postoje ultrazvučna, infrazvučna, infracrvena i elektromagnetska polja nepoznatog porekla.

Veruje se da je slična karakteristika prisutna u Velikoj piramidi u Gizi, koja, prema mnogima, nije bila namenjena da služi kao grobnica, već kao veoma napredan spomenik sa sposobnošću da iskoristi Zemljinu prirodnu energiju.

Sličnosti između piramida u Visokom u Bosni i piramida na platou Gize su brojne, ali se ove strukture suočavaju sa identičnim pitanjima koja još nisu odgovorena.

Svettajni.com

Нема коментара

ranktrackr.net