Breaking News

Kreativne zidne dekoracije u obliku drveta



Ukrašavanje zidova nalepnicama ili šablonima sa motivom drveta, oslikavanje ili, pak, dekorisanje zidova pravim granama može biti prelepa i inspirativna ideja. Zamislite drvo sa granama, lišćem, pticama i leptirima kako unosi život u bilo koju prostoriju u vašem domu.



Bilo da je pravo ili naslikano, samo ukras na zidu ili ima i korisnu namenu, drvo u enterijeru ne može ostati neprimećeno. Zato, ako tragate za jedinstvenom i upečatljivom dekoracijom za zidove, pogledajte pet kreativnih ideja i brojne načine kako da ih primenite u svom domu.

Deo prirode u domu


Nalepnice i šabloni u obliku drveta ili, pak, prave grane i suvo lišće biće centralni dekorativni detalj u prostoriji i uneti duh prirode u enterijer.

Polica za knjige


Grane drveta ili stablo poslužiće kao idealno mesto za police, pa će vaše knjige ili dekorativni predmeti dobiti kreativno mesto za odlaganje. Police u obliku drveta savršeno će se uklopiti u dečiju sobu, ali mogu krasiti zidove bilo koje prostorije.

Porodično stablo


Porodične fotografije zaslužuju istaknuto mesto u vašem domu, a jedan od kreativnijih načina da ih izložite je foto galerija smeštena na granama drveta.


Novogodišnja jelka


Ako živite u malom stanu, idealna zamena za pravo novogodišnje drvo može biti dvodimenzionalna jelka na zidu napravljena od suvih grančica ili oblikovana od samih ukrasa za jelku.


Vertikalna bašta


Saksije sa cvećem, začinskim ili drugim biljkama, mogu se smestiti u krošnji drveta i na taj način vertikalnu baštu učiniti još maštovitijom.

Foto: pinterest.com / decoist.com / architecturendesign.net / handmadecharlotte.com

Извор: http://www.kucastil.rs/

Нема коментара

ranktrackr.net