Breaking News

Pikantni slani zalogaji: Tapasi sa lososom i paprikom


Foto: Dobra Hrana
Foto: Dobra Hrana

Sastojci:
1/2 pakovanja tost hleba
4 čena belog luka
250 g dimljenog lososa
50 g tunjevine iz konzerve
1 manja glavica crnog luka
100 g majoneza
100 g putera
100 g mariniranih šampinjona
2 kisele paprike
1 glavica zelene salate
mešavina začina, biber
Priprema:
1. Tost hleb ispeći, a potom dijagonalno preseći napola kako bi se dobili trouglovi.
2. Majonez i puter penasto umutiti. Zelenu salatu oprati, te listove iskidati na manje komade.
3. Papriku i dimljeni losos iseći na rezance.
4. Tunjevinu izvaditi iz konzerve i dobro ocediti, crni luk i marinirane šampinjone što sitnije iseckati.
5. U odgovarajućoj posudi sjediniti smesu od majoneza, tunjevinu, crni luk i šampinjone. Dodati začine po ukusu i polako promešati.
6. Trouglove tost hleba natrljati belim lukom i premazati sa malo pripremljenog fila. Odozgo staviti list zelene salate, malo kisele paprike i dimljenog lososa.
(posaljirecept)

Нема коментара

ranktrackr.net