Breaking News

Proveren recept 100% Šampon koji sprečava opadanje kose, podstiče njen brži rast, kosi vraća sjaj, volumen i elastičnost..


Kosa je simbol ženstvenosti i lepote širom sveta, no na žalost, usled učestalog tretiranja kose hemijskim sredstivma (bojenje, ondulacija), toplinom (fen za kosu, feniranje, ravnanje), vezivanjem, i neadekvatnom negom, kosa se lomi, postaje suva, retka ili oštećena.
Svi navedeni faktori, uz svakodnevni stres i promene u organizmu uzrokuju povećano opadanje kose.
Da bismo ublažili gubitak kose i doprineli njenoj lepoti preporučujemo Vam ovaj Sample. Jednostavno se priprema, s efikasan je 100%. Posle nekoliko pranja kose primetićete prve rezultate, Vaša kosa će manje opadati, biće jača, lepršavija a nakon mesec-2 redovnu primene primetićete nove vlasi što doprinosi povećanju zapremine.
Potrebni sastojci:
- Šampon od koprive (običan litarski)
- Pantenol 100 ml (vodeni rastvor)
- Kapi od koprive 30 ml (1 bočica)
- AD kapi, vodeni rastvor (1 bočica)
- Ricinus ulje 50ml
- 2 ampule vitamina B
U 750 ml šampona od koprive, umešati celu bočicu pantenola 100 ml, celu bočicu koprivinih kapi 30ml, celu bočicu AD kapi i ricinusovo ulje.
Kako deluje ovaj šampon:
Verovali ili ne ovaj šampon je prava vitaminska bomba za vašu kožu glave, a samim tim i za vašu kosu.
Kopriva: ubrzava perifernu cirkulaciju i prokrvljenost kože glave na taj način ubrzavaju se metabolički procesi unutar epiderma. Samim tim ostali sastojci ovog šampona će se brže i kvalitetnije apsorbovati.
Pantenol: pantotenska kiselina (vitamin B5) deluje na očuvanje pravilne funkcije kože glave i stimulaciju njenih regeneratvnih procesa.
Ricinusovo ulje: Jača kutikulu vlasi. Bogato je vitaminom E i ricinoleinskom kiselinom. Vitamin E je značajan antioksidans i sprečava dejstvo slobodnih radikala i njihovih štetnih uticaja na kožu glave i koren dlake. Ricinus pored regenerativnih svojstava deluje antifugicido (uništava gljivice koje su odgovorne za pojavu peruti). Na kožu skalpa deluje zaštitno, umirujuće i zaceljujuće, dok svojom gustom i lepljivom konzistencijom uklanja izumrele ćelije kože glave sprečavajući ih da zapuše folikul dlake što bi uticalo na usporen rast kose.
AD kapi: vitamin A deluje na različite fiziloška funkcije u ljudskom organizmu, ono što je značajno za kosu je njegovo regenerativno dejstvo na skalp glave tj. Diferencijacija epitelnog tkiva.
Vitamin B kompleksa: prehranjuje kosu i vraća čvrstoću dlake
Moje iskustvo sa ovim šamponom:
Ovaj šampon koristim već tri meseca, i imam samo pozitivne komentare. Kosa mi je prestala da opada, vratila joj se živost, lepršavost i sjaj. Brzina rasta kose se udvostručila, a kosa je meka na dodir i sjajna.
Šampon je dosta tečne konzistencije, pa ga je potrebno dobro promućkati pre svake upotrebe. Pošto je vodenast preporučujem da prvo stavite na dlan potrebnu količinu, a potom utrljate dobro u kosu. Nakon što se zapeni masirajte teme par minuta da povećate prokrvljenost i reapsorpciju sastojaka, ostavite malo da deluje, a potom temeljno isperite.
Posle možete naneti neku masku ili regenerator na kosu ukoliko vam je suva, a meni lično nije potreban. Ukliko imate izrazito suvu kosu, onda stavite pola bočice kapi od koprive, jer kopriva može dodatno da isuši kosu.
Ako imate izraženo opadanje kose preporučujem još da pijete čaj od koprive, kontrolišete hormonski status i krvnu sliku krvnu sliku jer manjak gvožđa može da dovede do opadanje kose.
(LijekizPrirode.com)

Нема коментара

ranktrackr.net