Breaking News

Riba sa povrćem na lešo

Riba  sa povrćem na lešo je  pravi dijetalni  obrok; lagan, zdrav i ukusan. Dobro će doći svima u letnjim danima kada teška hrana ne prija organizmu.
Priprema
Oljuštenu i na kolutiće isecknu šargarepu kuvati u slanoj vodi pa kad postane napola kuvana, dodati cvetiće brokolija. Pred kraj kuvanja dodati prethodno očišćenu ribu isečenu na veće komade i kuvati oko 10 minuta. Izvaditi ribu i povrće i po želji dodati mleveni češnjak.
Posluženje
Ribu sa povrćemna lešo servirati uz izrezan limun i uz čašu belog vina.
Sastojci
  • 500 g ribe
  • 200 g šargarepe
  • 200 g brokolija
  • 3 česna belog luka
  • 1 limun
  • so
  • (kuhinjarecepti)

Нема коментара

ranktrackr.net