Losos sa pasuljem i paradajzom - POSNO
Za 4 osobe potrebno je: 4 fileta lososa (po 120-150 g), 540 g kuvanog belog pasulja (iz konzerve), 2 paradajza narezana na kocke, 2 kašike svežeg bosiljka, 80 g iseckanih crnih maslina, 1 glavica crnog luka, 2 kašičice seckanog belog luka, 3 kašike maslinovog ulja, so i biber.
Zagrejte ulje u tiganju na srednjoj temperaturi, ispržite filete lososa po 2-4 minuta sa svake strane i stavite u tanjir. Na istom ulju kratko propržite seckani crni i beli luk, pa dodajte isceđeni kuvani pasulj, seckani paradajz, masline i bosiljak. Promešajte, zagrejte 1-2 minuta, pa sipajte 1 dl vode, dodajte pržene filete, posolite i pobiberite, poklopite i kuvajte 15-20 minuta. Poslužite vruće.
Новости
Wygląda to super. Pozdrawiam.
ОдговориИзбришиWygląda bardzo aptyecznie. Pozdrawiam serdecznie.
ОдговориИзбриши