Breaking News

Musaka na posni način: Nova varijanta starinskog jela!


Foto: Thinkstock


    SASTOJCI

    • 3 glavice crnog luka
    • 2 šargarepe
    • 2 čena belog luka
    • 250 g sojinih mrvica
    • suvi biljni začin
    • so, biber
    • 100 g paradajz pirea
    • pire od 500 g krompira
    1. Prokuvajte sojine mrvice pa ocedite vodu. Dinstajte luk, šargarepupa dodajte sojine mrvice i začine. Možete da dodate i dve do tri kapi belog vina.Na kraju stavite i paradajz pire.
    2. Napravite pire od krompira, a zatim ga podelite na dva jednaka dela. U tepsiju staviti pola pripremljenog pirea, zatim fil i na kraju ostatak pirea.
    3. Pecite u rerni na 200 stepeni oko 20 minuta. Jelo možete služiti i hladno.

    Нема коментара

    ranktrackr.net