Breaking News

ŠOKANTAN IZVEŠTAJ IZ KREMLJA NA 737 STRANA: Misteriozna planeta izbačena iz crne rupe kreće se prema Zemlji

Kratko nakon što je Rusija dobila ove informacije od Olbrajta, američke novinske agencije su navele da je on uhapšen u avgustu 1999. godine u Ohaju zato što je otkrio da će meteor udariti u Zemlju i uzrokovati cunami od 60 metara.


Najnoviji izveštaj iz Kremlja koji su pripremili naučnici Odbrambenih snaga svemira (ADF) potvrđuje da je Kalifornijski institut za tehnologiju (Caltech) zaista otkrio novu planetu našem solarnom sistemu 2005. godine i da će ona najverovatnije biti odgovorna za uništenje Zemlje na koje su upozoravali američki svemirski stručnjaci u proteklih 17 godina.

Prema ovom izveštaju, Rusija je u svojoj ambasadi u Vašingtonu 1999. godine dobila gomilu dokumenata od kompjuterskog programera Lojda Olbrajta iz Kenedijevog svemirskog centra (KSC), a on je u njima naveo da učestvuje u istraživanju pretnji po američke svemirske šatle. 

Olbrajtovi dokumenti nisu upućivali ni na kakve direktne pretnje po američke svemirske šatlove 1999. godine, ali jesu predvideli potencijal sudaranja sa „ostacima iz regiona Jupitera“ krajem 2002. ili početkom 2003. godine, što se poklopilo sa uništenjem svemirskog šatla Kolumbija u februaru 2003. godine kada je on pokušao ponovo da uđe u Zemljinu atmosferu.
Najalarmantnije informacije iz Olbrajtovog izveštaja jesu NASA-ini kompjuterski proračuni povezani sa „velikim poremećajem objekata“ lociranih u pojasu asteroida između Marsa i Jupitera koje može da uzrokuje samo velika neidentifikovana gravitaciona sila, tj. nepoznata planeta. 
Kratko nakon što je Rusija dobila ove informacije od Olbrajta, američke novinske agencije su navele da je on uhapšen u avgustu 1999. godine u Ohaju zato što je otkrio da će meteor udariti u Zemlju i uzrokovati cunami od 60 metara.
Slično je bilo i sa kapetankom Novak koja je 2006. godine otkrila da će Pluton i Jupiter biti prve planete koje će stradati i da nam ništa o tome neće reći. Ona je takođe uhapšena i oduzeta joj je titula kapetana.
I Olbrajt i Novakova su Rusiji pružili informacije o postojanju nove planete u našem solarnom sistemu.


Njih dvoje su u dokumentima obelodanili da će ova nova planeta prvo uništiti Jupiter i da će kasnije krenuti ka nama.
Oni su naveli da se ova planeta nalazi u centru galaksije i da ima ogromnu energiju, kao i da se već 5 milijardi godina kreće ka našoj planeti! 
Ruski naučnici su ispitivali drevne mitove i naišli na neka poklapanja. Oni su ustanovili da se nova planeta nalazi u sazvežđu Strelac A* blizu sazvežđa Strelca i Škorpije.
Oni napominju da su otkrili da su drevni Vavilonci povezivali Strelca sa bogom Negralom, bogom rata i bolesti i gospodarom podzemlja.

Oni su ukazali na ovaj pasus iz biblijske Knjige otkrovenja:
„Treći anđeo se oglasio i velika zvezda je pala iz raja goreći kao baklja i pala na trećinu reka i izvora. Ona se zvala Vormvud. Ljudi su počeli da umiru od vode zatrovane ovom zvezdom i njenom gorčinom. Četvrti anđeo se oglasio, a pogođeni su bili trećina Sunca i trećina Meseca, ali i trećina zvezda. Trećina njih je zatamnjeno a dani više nikad nisu bili isti“.
Webtribune.rs 

Нема коментара

ranktrackr.net