Breaking News

Kineska salata

http://domacirecepti.net/


Za jednu osobu.
  • 100 gr pilećeg belog mesa
  • 100 gr šampinjona
  • suvi začin
  • 1 šargarepa
  • 1 crvena paprika
  • 1/2 šolje pirinča
  • 1 kašičica karija

Priprema:
Piletinu isecite na kockice, pouljite i pospite suvim začinom pa ostavite da odstoji 10 minuta. Kad ostoji zagrejte ulje u  tiganju pa istresite sve zajedno da se proprži.
Šampinjone isecite na listiće,a papriku na kockice,  pa na malo ulja i njih propržite.
Kad su gotovi nagnite tiganj pa ih povucite gore a dole u tiganj će da iscureti višak tečnosti.
Obarite pirinač pa ga operite i dobro ocedite.
Šargarepa se skuva i izrenda na krupno rende.
Isprženu piletinu pomešajte sa pirinčem, šampinjonima, paprikom i šargarepom pa začinite sa suvim začinom i kašikicom karija.
Sve lagano promešajte. Kinesku salatu poslužite toplu.
http://domacirecepti.net/

Нема коментара

ranktrackr.net