Breaking News

PREDSKAZANJE: PROROČANSTVO NAJAVLJUJE “HAOTIČNO VREME NA ZEMLJI”

Photo by pixabay.com

Predskazivač je predvidio uspon Antihrista, 7 godina haosa i Planetu X koja udara u Zemlju. Opet.

Nije da će svet okončati, već velika nevolja “koja će uništiti Zemlju onakvu kakvu mi znamo”, tvrdi “stručnjak” o biblijskim studijama.

Američki numerolog David Meade, stručnjak za biblijske studije, smatra da će kraj vremena početi uskoro i da će uskoro na Zemlji početi sedam godina haosa i razaranja.

Meade navodi da će se u narednim godinama antihrist pojaviti i da će niz prirodnih katastrofa uzdrmati planetu. On takođe predviđa da će sukob Zemlje sa misterioznom Planetom X ubiti veliki deo populacije sveta.

Interesantno je da je Meade prethodno predvideo da će svet biti uništen prošlog septembra 23. septembra zadivljujućim kosmičkim sukobom, koji se nije dogodio.

Međutim, numerolog veruje da će, nakon ovog zlokobnog perioda, na planeti doći vreme mira i prosperiteta koje će trajati hiljadu godina.

Naučna zajednica odbacuje predstojeći sukob sa nepoznatom planetom. Veruje se da je Planeta X, zvana Nibiru, davno izgubljena planeta, dom drevnih Anunnakija.


Šta je Planeta X, zvana Nibiru?

Zeharia Sitčin opisao je Nibiru prema sumerskoj kosmologiji kao 12. planetu. Nibiru je dom vanzemaljske rase nazvane Anunnaki ekstremnom naprednom vanzemaljskom civilizacijom.

Istraživači su govorili o mogućnosti postojanja ogromne planete koja ima izuzetno čudnu orbitu oko našeg Sunca.

U svakom slučaju, sada kada se ne pominje datum 23. septembar, Meade kaže da će kraj dana doneti niz presuda, od kojih će jedna biti Planet X.

“Ovaj nebeski objekat nazvan Planeta X, ili kako ga Biblija naziva “Pelin” u 8. poglavlju, ne uništava celu Zemlju, već uništava samo trećinu Zemlje. ”

Prema Meadeu, povećana aktivnost sunčevog bljeska najaviće dolazak misteriozne Planete X, jer će električne mreže i tehnologija širom sveta početi postepeno da propadaju.

Govoreći na RT.com o sudnjem danu, Meade je rekao:

“Nije kraj sveta, već kraj dana kao što je bilo napisano u Bibliji. Svet se neće završiti, ali svet kakav znate, završiće se.”

Ali nije sve loše prema teoretičaru zavere. Meade napominje da će se nakon sedmogodišnje velike nevolje svet uputiti u veličanstvenom milenijumu, sa “hiljadu godina mira”.

“Ali pre tog vremena moramo da se suočimo sa velikim nevoljama i Planetom X, ili je pelin deo velike nevolje.”

NASA se ne slaže sa ovim izjavama, i kaže da nijedna takva planeta ne ide ka Zemlji. U stvari, NASA je u više navrata jasno stavljala do znanja da Planeta X, ili Nibiru ne postoji.



“Nakon što smo pretražili stotine miliona objekata na našem nebu, NASA-in istraživački istraživački centar nije otkrio dokaze o nebeskom telu u našem Sunčevom sistemu koji se obično naziva “Planeta X”.

www.svettajni.com

Нема коментара

ranktrackr.net