Breaking News

12 prirodnih afrodizijaka iz celog sveta


Kažu da je stomak najsigurniji put ka čovekovom srcu, ali se veruje da određene namirnice bude čovekove delove tela i razne emocije. Ove namirnice ne ciljaju srce, ali će vas svakako oraspoložiti.

1. Nar

Prema grčkoj mitologiji, boginja ljubavi je zasadila prvo drvo nara. Ova drevna statua prikazuje Afroditu koja drži ovo dragoceno voće, koje je još uvek simbol plodnosti u Grčkoj. Antioksidanti koji se nalaze u naru povećavaju protok krvi i testosterona.

2. Vanila

Vanila
Foto: ayay.co.uk
Vanila je prema drevnom Totonskom plemenu iz Meksika nastala iz ljubavne priče. Princeza Ksana se zaljubila u nekog neprikladnog i u pokušaju da pobegnu zajedno, oni su ubijeni. Orhideja vanile je izrasla iz krvi koje je potekla iz njih. Miris vanile može da poveća čulnu svest.

3. Godži

Godži
Foto: atspace.com
Bobice godžija se u Kini smatraju za afrodizijak. Poznatije su kao "srećne bobice". Na kliničkim ispitivanjima, bobice su pokazale da imaju lekovita svojstva za lečenje stanja koje izaziva erektilne disfunkcije.

4. Tartufi

Tartufi
Foto: minus.com
U drevnom Rimu se verovalo da oštar miris tartufa budi strasti kod žena. Prema naučnicima, tartufi imaju miris koji je sličan muškom znoju.

5. Čili

Čili
Foto: commons.wikimedia.org
Ljutina ljute paprike vam može pružiti osećaj topline i peckanja, što može dovesti bilo koga u seksualno rasploženje. Prema legendi, car Asteka, Montezuma, koji se nalazi na slici, stavljao je čili u svoje kakao napitke pre nego što je išao u posete svojim konkubinama.

6. Lubenica

Lubenica
Foto: kopalniawiedzy.pl
Novo istraživanje iz Teksasa pokazuje da je lubenica jedno do najvećih afrodizijaka. Naučnici je nazivaju prirodnom vijagrom koja opušta krvne sudove i podstiče muški libido.

7. Čorba

Čorba
Iako ovo jelo potiče iz Afrike, ova čorba je najromantičnija hrana na Jamajci. Pravi se od penisa bika, koji se kuva sa bananama i povrćem. Pretpostavlja se da povećava i poboljšava muški polni nagon.

8. Arugula

Arugula
Za arugulu se smatra da služi za poboljšanje seksualne želje već 2.000 godina. Grčki filozofi, su rekli da ova biljka povećava seksusalnu energiju i želju. Bogata je antioksidantima i hranjljivim materijama koje mogu da učine da se vaše telo oseća bolje.

9. Somotski pasulj

Somotski pasulj
Foto: rainforestinfo.org.au
Ako se vaš seksualni nagon smanjuje nabavite afrički smotski pasulj. Oni su lek za nedostatak seksualne želje i impotencije.

10. Pseće meso

Pseće meso
Foto: imgur.com
U Južnoj Koreji ćete energiju za seks dobiti pomoću psećeg mesa. Prema lokalnom predanju, vaša noć će biti dobra u zavisnosti od toga koliko je meso meko. Grupe za životinjska prava se protive ovom činu!

11. Tuna

Tuna
Foto: hyperkreeytiv.com
Stari Rimljani su jeli tune i jaja kako bi povećali svoju seksualnu potenciju. Pošto su tune prepune vitamina, mogu vam dati energiju.

12. Ashwagandha

Ashwagandha
Foto: twitter.com
Indijanci su koristilji bilje ashwagandha hiljadama godina kao seksualni stimulans i izvor energije.
(http://www.fokuzz.com/)

1 коментар:

  1. zdravo ovo je moja priča! Bila sam sedam godina u braku bez djeteta, zbog čega se moj muž počeo čudno ponašati, u zadnje vrijeme dolazi kući i više ne provodi vrijeme sa mnom i rekao je da želi razvod. Tako sam postala jako tužna i izgubljena u životu jer mi je doktorica rekla da ne postoji način da zatrudnim to mi stvarno zagorčava život. sve dok nisam naišao na prijatelja koji mi je s interneta pričao o DR Alabi kako je pomogao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje sam ja prolazila pa sam ga kontaktirala na:(dralaba3000@gmail.com) i objasnila mu je sve mi je rekao trebao biti osiguran prije nego što je mogao baciti čaroliju na ponovno okupljanje kako bi vratio mog muža, što sam i učinila, a on je poslao snažnu molitvu koju sam morala izgovoriti usred noći dok je bacio čaroliju ljubavi. Bilo je čudo 24 sata kasnije moj jedini muž mi se vratio i ispričao se za sve što je učinio i rekao mi da je u potpunosti spreman podržati me u svemu što želim, brzo nazovi DR Alabu i reci mu što se događa trenutak i također mi je pripremio i poslao biljni lijek za koji je rekao da će izliječiti svaku neželjenu bolest ili infekciju koja me spriječi da zatrudnem i potom me uputio kako da ga koristim prije susreta sa svojim mužem. Evo nakon korištenja ove autohtone biljke i korijena, nekoliko tjedana kasnije počela sam osjećati znakove trudnoće svuda po sebi, bila sam stvarno trudna i upravo sam rodila dječaka u 1 mjesecu. Kunem se da će cijeli svijet saznati za DR Alabu jer je spasio moju vezu i koji mi također daje djecu koju danas mogu s ponosom zvati svojom. Za svaku ženu koja misli da je to nemoguće, evo prilike da se nasmiješi i donese sreću svojoj obitelji, ljubazno kontaktiraj DR Alabu putem e-maila na: (dralaba3000@gmail.com). Ili ga WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744, On je doista Bog poslan da donese izgubljene ljubavnike i donese sreću..

    ОдговориИзбриши

ranktrackr.net