Breaking News

Šta sve možete napraviti od starih burića

Sve više ljudi iz podruma izbacuje staru drvenu burad i zamenjuje ih plastičnim ili staklenim sudovima. Nemojte bacati staru burad, možete ih veoma lepo iskoristiti za dekoraciju ili čak napraviti veoma interesantan komad nameštaja, police, stočiće, kolevke, kućice za ljubimce pa čak i čitavu spavaću sobu.
Saksije za cveće od starih burića
Baštovanstvo ne mora da iziskuje puno novca kako bi se dobio lep rezultat. Možete da impresionirate nekog velikim mermernim saksijama koje koštaju i po nekoliko stotina eura, a možete koristite i ove instrukcije da napravite sopstveni saksije, deset puta jeftinije.

Prvo što  trebate uraditi, je da podelite bure tako da ima 3 nivoa, kao na slici. Možete koristiti kanap i metar, kako bi što preciznije utvrdili mesto za usecanje. Protrebne su vam ubodna testera kao i brusilica za  isecanje metalnih obruča. Možete da koristite neke od recikliranih paleta da izvadite ploče od drveta . Potrebne us dve ploče za zatvaranje frontova, koje odgovaraju visini nivoa i još 7 komada za izradu trouglova. Kada sve učvrstite ekserima ostaje samo da sipajte zemlju i posadite cveće.

Kako još možete iskoristiti staru burad








izvor:duhoviti

Нема коментара

ranktrackr.net