Breaking News

Torta"ZLATNI PEK"



Sastojci:Količina:
Keks"ZLATNI PEK"600 g
Slatka pavlaka500 ml
Mlecni margarin za mazanje250 g
Maline600 g
MlekoPo potrebi
Slag150 g
Kisela voda100 ml

Uputstvo za pripremu:

  • U odgovarajucoj posudi umutiti slatku pavlaku,dodati mlecni margarin za mazanje i sve dobro umutiti.Pravougaoni kalup obloziti prianjajucom folijom.U mlako mleko potapati keks i poredjati na dno kalupa.Naneti sloj fila sa slatkom pavlakom,preko rasporediti maline pa jos jedan sloj fila-i tako naizmenicno dok se ne utrosi sav materijal.Zavrsiti keksom.Prekriti folijom i ostaviti u frizider.Sutradan tortu izruciti na tacnu.Umutiti slag sa kiselom vodom i nafilovati tortu. 
  • Izvor: zena

Нема коментара

ranktrackr.net