Torta"ZLATNI PEK"
Sastojci: | Količina: |
---|---|
•Keks"ZLATNI PEK" | 600 g |
•Slatka pavlaka | 500 ml |
•Mlecni margarin za mazanje | 250 g |
•Maline | 600 g |
•Mleko | Po potrebi |
•Slag | 150 g |
•Kisela voda | 100 ml |
Uputstvo za pripremu:
- U odgovarajucoj posudi umutiti slatku pavlaku,dodati mlecni margarin za mazanje i sve dobro umutiti.Pravougaoni kalup obloziti prianjajucom folijom.U mlako mleko potapati keks i poredjati na dno kalupa.Naneti sloj fila sa slatkom pavlakom,preko rasporediti maline pa jos jedan sloj fila-i tako naizmenicno dok se ne utrosi sav materijal.Zavrsiti keksom.Prekriti folijom i ostaviti u frizider.Sutradan tortu izruciti na tacnu.Umutiti slag sa kiselom vodom i nafilovati tortu.
- Izvor: zena
Нема коментара