Breaking News

Čoko-koko torta


BISKVIT:
 6 jaja,
 6 žlica šećera,
 žlica ulja
, žlica mlijeka
, prašak za pecivo,
 6 žlica brašna,
 3 žlice kakaa,
 Okrugli kalup promjera 26 cm sam koristila.
Za KREMU
 sam skuhala 2 pudinga od vanilije na litri mlijeka s 25 dag šećera i 20 dag kokosa, u vruće sam dodala 2 vrećice želatine (mogla je i jedna vrećica), a kad se krema ohladila, dodala sam joj 3 dl slatkog vrhnja izmiksanog u šlag.
Biskvit sam prerezala na 3 dijela i natopila ga s 3,5 dl čoko mlijeka.
GLAZURA
: na laganoj vatri otopiti 20 dag čokolade i 5 dag margarina s 2 dl slatkog vrhnja. Kad se malo ohladi prelit po torti.
(coolinarika.)

Нема коментара

ranktrackr.net