Breaking News

OVA JE BIBLIJA OD BOGA: Kolbrin Biblija stara 3.600 godina predviđa da će uskoro doći do smaka sveta


Biblija stara 3.600 godina upozorava čovečanstvo na buduće katastrofe, ali pominje i katastrofalne događaje iz prošlosti.

Kolbrin je prva judejsko-hrišćanska knjiga koja sabira događaje opisane u trenutno prihvaćenoj verziji Biblije.
Međutim, ova verzija Biblije pominje razne događaje koji su namerno skriveni u hrišćanskim knjigama.
To je jedini dokument koji sadrži čitavu priču o ljudskom stvaranju, a uključuje i one ljude koji su hodali Zemljom pre dolaska Adama i Eve.Termin „pali anđeli“ u Knjizi postanja ne odnosi se na spiritualna bića kao što se trenutno misli, već na ljude koji su se venčali decom Adama i Eve i napravili im decu.
Pominje se da su oni potomci naprednog naučnog i religijskog društva koji su preživeli ranije kataklizme tako što su se krili u pećinama. Oni su sebe nazivali „sinovi bogova“, a kataklizme koje su se dogodile su bile njihova krivica.
Da li je moguće da ova priča povezuje priču o postanju iz Biblije sa pričama o Atlantidi i Lemuriji, govoreći o velikoj katastrofi koja je uništila „Eden“ zbog izopačenosti „sinova bogova“?
Kolbrin se sastoji iz 11 knjiga i kombinuje 5 tekstova koje su napisali keltski mistici nakon smrti Isusa Hrista i 6 drevnih egipatskih pergamenata koji opisuju događaje nakon jevrejskog egzodusa iz Egipta.Veruje se da je Josif iz Arimateje uspeo da sačuva egipatske pergamente nakon što je Julije Cezar napao Egipat i spalio najveću biblioteku na svetu – Aleksandrijsku biblioteku – uništivši preko 700.000 pergamenata na kojima su bili zapisani razni događaji iz prošlosti.
Josif i Isusovi sledbenici su preostale pergamente odneli iz Judeje u Veliku Britaniju, gde su se oni čuvali u Glestonberi opatiji (koju je podigao Josif) u okrugu Samerset na jugozapadu Velike Britanije.
Međutim, opatija je 1184. godine spaljena do temelja i neki od pergamenata su izgubljeni. Srećom, neki od njih su bili urezani u bronzi i čuvali su se u bakarnim kutijama.
Ovi bronzani zapisi su postali poznati kao Britanska knjiga u bronzi, a kasnije su spojeni sa još jednom kolekcijom pod nazivom Kolbuk – zbirkom radova keltskih mistika koji su proučavali astronomiju, matematiku, besedništvo, medicinu i religiju. To se danas sve zajedno naziva KolbrinU Kolbrinu se govori iz trećeg ugla o egzodusu iz Egipta u vreme Mojsija. Govori se o princezi Skoti, ćerki Ramzesa II, koja je živela u vreme Mojsija i za koju se veruje da je čuvala Mojsija kada je bio mali.
Ona se udala za jevrejskog plemića i otišla u Veliku Britaniju. Priča se čak i da je Škotska dobila ime po njoj.
U Kolbrinu se nalaze neka jedinstvena predviđanja, pa se tako pominju prolazak 12. planete – Uništitelja, ali i Velika poplava, koji su izgleda povezani.
„Tada su u zoru ljudi videli neverovatan prizor. Na crnom oblaku došao je Uništitelj, tek oslobođen iz granica nebeskih i izazvao sudnji dan. Zver je otvorila usta i počela da bljuje vatru, vrelo kamenje i dim.
Prekrila je celo nebo. Uveče su sve zvezde promenile mesta, a zatim je došla poplava.
Nebeske kapije su se otvorile i Zemlja je potopljena.
Sve zgrade su uništene, a sva drveća iščupana iz korena. Bilo je dana kada je bilo previše toplo, ali i dana kada je bilo previše hladno. Talasi su pravili užasavajuće zvuke“.
Ovaj prevod menja naše trenutno shvatanje o istoriji jer povezuje događaje na drugačiji način. Ukoliko je autentičan, ovaj mistični dokument bi mogao da pomogne čovečanstvu da se izbori sa katastrofama koje ga očekuju.
Webtribune.rs

3 коментара:

  1. Ako su ga Britanci ,,otkrili'', onda sigurno nije autentičan...

    ОдговориИзбриши
  2. Knjiga je stara 3600 godina, a pisali su je Keltski mistici nakon smrti Isusa Hrista!? :D

    ОдговориИзбриши
  3. pa ako tako gledas isto je i sa oficijalnim biblijama :D

    ОдговориИзбриши

ranktrackr.net