Breaking News

KАКО СЕ ОТАРАСИТИ БУБАШВАБА ЗАУВЕК!


Има доста производа у борби против бубашваба,али већина њих има одређене недостатке.Бубашвабе нестају на кратко,а у кући остаје непријатан мирис,а хемијски препарати су опасни по здравље људи и животиња.
Постоји проверен начин како да се отарасиш бубашваба.
Рецепт:
Узми 1 сирово жуманце,наспи у њега 30-50 грама борне киселине у праху (боракс или ациди борици у праху) и мешај до стварања густе смесе.
Од ове смесе направи лоптице пречника око 1 цм.Сачекај 1 сат да се осуше и стави их по целој кући на видним местима и по ћошковима.
Пажњу поклони кухињи и купатилу.Места да буду видљива,али не са твоје,већ са тачке гледишта бубашваба.Површине регала,полица,плакара,кухињских елемената.
Kуглицу маскирану борном киселином,бубашваба не осећа, али ће јој прићи из радозналости.Додирнуће је својим брковима и биће осуђена,ако не на смрт,онда на паклени свраб.
Неће моћи да упозори остале и не само зато што њихова комуникација не достиже високи степен развоја,већ зато што бубашваба није у стању да повеже лепу привлачну лоптицу са последичним патњама.
Лоптицама ће прилазити све више бубашваба,а одлазиће на смрт оболеле.још и таква бубашваба може заразити здравог ''колегу'' у контакту са њим.
У почетка ће изгледати како се бубашвабе мирно крећу по лоптицама и не осећају никакву нелагодност.Али,након 3-4 недеље сваки дан ћеш чистити огромну количину мртвих бубашваба (наравно ако си их имао пуно).
После тога бубашвабе нестају! Али ако се за 6 месеци појаве поново,значи женке су успеле да положе јаја и излегле су се нове генерације.Тад опет постави куглице.
Некад бубашвабе дотрче од комшија,где су они покушавали да их отрују.Ако су лоптице на месту,како дошле,тако ће махнито и побећи.
Лоптице су безопасне за људе и кућне љубимце,зато их можеш безбедно стављати по кући или стану у којем бораве и мала деца,пси или мачке.
Борна киселина није отровна,служи за дезинфекцију,3% борне киселине је ациди борици,раствор за испирање ока.
Ако не нађеш борну киселину у праху,узми 3%-ни раствор борне киселине,који се јефтино продаје у свакој апотеци. Једно сирово жуманце помијешај са 100 мл борне киселине и додајте мало брашна и замеси лоптице.

(лекару излечи се сам)

Нема коментара

ranktrackr.net