Breaking News

ODLUKA JE NA VAMA: Novo naučno istraživanje pokazuje da je brushalter potpuno bespotreban i beskorisan! Evo i zašto

Brushalter je nekim ženam jako bitan, ali većina ga doživljava kao kaznu. Društvo je to koje smatra da nije pristojno šetati bez brushaltera, ali šta kažu naučna istraživanja?

Istraživanje

Istraživanje
Foto: brit.co
Brushalter se navodno nosi u prvom periodu radi oblikovanja grudi. Iako su studije pokazale da oblik grudi zavisi, prvenstveno od genetike.

Šta je brushalter?

Šta je brushalter?
Foto: glamourdaze.com
Prvi brushalter kakvog danas poznajemo je napravljen 1889. u Austriji. Od tada nastaje masovna proizvodnja ove vrste odeće. Prvi primeri neke vrste brushaltera zabeleženi su u staroj Grčkoj.

Korisnost brushaltera

Korisnost brushaltera
U Americi je prvi model brushaltera počeo da se proizvodi 1914. Odraz je čisto puritanskog ili represivnog načina života, kako god ga želeli nazvati.

Rezultati

Rezultati
Foto: abc7news.com
Istraživanja su pokazala da je sve jedno nosile ili ne nosile brushalter, gravitacija će svakako učiniti svoje. Čak su neka istraživanja pokazala da brushalteri čine da se grudi još više opuste.

Veličina

Veličina
Foto: gorgeautiful.com
Ako ste se već odlučile za nošenje brushaltera, najbitnije je da nosite adekvatan. Odnosno da bude prave veličine kao i veličina korpe.

Udobnost

Udobnost
Istraživanja su pokazala jedno, a vi drage dame odlučite šta ćete činiti i kako vam je najudobnije!

Anketa

Anketa
Žan Deniz Rolin iz Francuske je uradila svoje istraživanje na 330 žena. Neke su nosile svakodnevno, a neke žene su bile bez brushaltera. Nije bilo razlika. Da li vama pravi razliku?
Izvor slika: trendingpost.net
(http://www.fokuzz.com/)

Нема коментара

ranktrackr.net