RECEPT KOJI MORATE IMATI: Ova supa je 100 puta jača od svakog antibiotika
Svi koji preferiraju prirodne lekove treba da isprobaju ovu supu
Uz pomoć ove isceljujuće supe, oporavićete se od prehlade, gripa, infekcija uha i mnogih drugih zdravstvenih problema. Supa od belog luka, crnog luka i timijana pobeđuje skoro sve viruse i bolesti koje napadaju pri slabom imunitetu.
Svi koji preferiraju prirodne lekove treba da isprobaju ovu supu.
Jedna studija sprovedena na Univerzitetu u Vašingtonu je dokazala da je beli luk 100 puta efikasniji od najpoznatijih antibiotika.
Sastojci:
- 50 čenova belog luka, opranih i očišćenih
- 2 kašike putera
- 2 kašičice maslinovog ulja
- 2 velika samlevena luka
- 1 kašičica sveže iseckanog timijana
- 6 šolja (po 250ml) čiste kokošije supe
- 1 svežanj svežeg bilja – peršun, timijan, lovorov list (mogu i sušeni začini)
- 3 šolje starog hleba iseckanog na kockice
- 1 šolja punomasne kisele pavlake
- Priprema:Prvo zagrejte rernu na 180°C. Isecite vrhove čenova belog luka. Tako pripremljen beli luk i maslinovo ulje zamotajte u aluminijumsku foliju i pecite u rerni 90 minuta, a zatim ostavite da se ohladi.Zagrejte dve kašike maslinovog ulja i puter šerpi na srednjoj temperaturi. Dinstajte luk oko 10 minuta. Izvadite pečeni beli luk iz folije i stavite ga među luk koji se dinsta. Pomešajte, dodajte iseckani timijan, kokošiju supu i sveže ili osušeno bilje.Smanjite temperaturu, dodajte mrvice hleba i ostavite da se krčka oko 5 minuta dok hleb ne omekša.Uklonite svežanj bilja i pomešajte nastalu supu u blenderu ili ručnim mikserom dok ne dobijete kremastu smešu. Vratite u šerpu, dodajte pavlaku i posolite po potrebi. Vaša isceljujuća supa je spremna!Webtribune.rs
Нема коментара