Breaking News

Losos u paradajz sosu

Losos u paradajz sosu
Foto: promo
Sastojci:
- fileti lososa
- 1 dl maslinovog ulja
- ruzmarin
- majčina dušica
- bosiljak, origano
- so, biber
- 0,5 l soka od paradajza
- 3 čena belog luka
- 100 g crnih maslina
Priprema: Pomešajte usitnjene začine: ruzmarin, majčinu dušicu, bosiljak, origano, malo soli i biber, pa ovom smesom istrljajte filete lososa. Prelijte šnicle maslinovim uljem i ostavite ih da odstoje u marinadi. Sitno isecite beli luk, a masline na sitne kolutiće. Zagrejte malo ulja pa propržite beli luk pazeći da ne potamni, dodajte masline i sok od paradajza, posolite i krčkajte par minuta. Izvadite šnicle lososa iz marinade, složite ih u vatrostalnu činiju, prelijte umakom od paradajza, prekrijte posudu folijom i ispecite ribu u rerni. Gotove šnicle lososa poslužite tople sa prilogom po želji. Prijatno!
Ало

Нема коментара

ranktrackr.net