Breaking News

ЈUNETINA U PARADAJZ SOSU

Za 4 osobe potrebno je: 2 tikvice, 450 g mlevenog junećeg mesa, 16 čeri paradajza, 2 kašike sosa od sušenog paradajza, 1 kašika seckanog timijana, 2 kašike seckanog peršuna, 1 glavica crnog luka, 3 kašike maslinovog ulja, so i biber.
Tikvice operite, obrišite i narežite na kocke. Čeri paradajz operite, obrišite papirmnom salvetom i presecite na pola. Očistite i sitno iseckajte crni luk. U tiganju zagrejte ulje na srednjoj temperaturi, dodajte crni luk i tikvice, dinstajte 3-5 minuta i stavite u tanjir. Na istom ulju ispržite mleveno juneće meso 5-7 minuta, stalno mešajući. Potom dodajte čeri paradajz, sos od sušenog paradajza, dinstane tikvice i crni luk i timijan. Promešajte, posolite i pobiberite i dinstajte sve zajedno još 3-5 minuta. Pre posluženja dodajte seckani peršun.
Novosti

Нема коментара

ranktrackr.net