Breaking News

Svetogorska čorba: Vrhunsko predjelo za dane posta!

Foto: Shutterstock

Glave od više vrsta morske ribe
5-7 glavica crnog luka
4-5 šargarepa
posna sitna testenina
koren celera
mlevena paprika
malo soli
nekoliko zrna bibera
Peršunov list
celerov list
Mirođija

1. Riblje glave skuvati sa 2-3 glavice crnog luka, 2-3 šargarepekorenom celera i nekoliko zrna bibera.
2. U drugom sudu propržiti 3-4 glavice crnog luka i dve šargarepe, isečene na kolutove. Naliti vodom u kojoj su se kuvale glave od ribe, koju ste prethodno procedili.
3. Očistiti meso od kostiju i dodati u čorbu. Posoliti, pobiberiti, a malomlevene paprike dodati direktno u kipuću čorbu.
3. Na kraju dodati testeninu, kratko kuvati i skloniti sa vatre. Posuti seckanim lišćem celera, peršuna i mirođije.
Курир

Нема коментара

ranktrackr.net