Breaking News

Drevna civilizacija koristila tenkove i kamione?

Foto: 7-themes.com
Dr Aleksandar Kolpitin izneo šokantnu tvrdnju da je pronašao dokaze o tome da su pre više od deset miliona godina našom planetom krstarila teška vozila neke nepoznate civilizacije.
Pretpostavimo da je na našoj planeti, nekoliko miliona godina pre pojave prvih ljudi, postojala civilizacija. Kako su njeni pripadnici putovali tim iskonskim pejzažom koji je prekrivao Zemlju pre 14 miliona godina? Da li biste verovali da su se vozili tenkovima i kamionima?
Upravo je to ono što tvrdi ruski geolog dr Aleksandar Koltipin sa moskovskog Univerziteta za ekologiju i politikologiju.
Dr Koltipin je proučavao misteriozne paralelne ureze u okamenjenom tlu Frigijske doline u centralnoj Turskoj. Ti urezi-tragovi, otkriveni su 2014. godine u oblasti prebogate mitološke prošlosti.
U grčkoj mitologiji, Frigijom su vladali Gordije koji je vezao čuveni Gordijev čvor i kralj Mida čiji je dodir sve pretvarao u zlato.
Tragovi-urezi su daleko stariji od tragova ratnih dvokolica antičke Grčke i mnogo su dublji – na nekim mestima duboki su gotovo metar.
Kako su ovi tragovi besprekorno sačuvani u okamenjenom vulkanskom pepelu, dr Koltipin kaže da ih je veoma lako datirati i dokazati da su nastali pre 12 do 14 miliona godina. Ko ih je ili šta ih je napravilo?
Čitava oblast okamenjenih polja Frigijske doline je prekrivena tragovima starim milione godina. Njihovi tvorci definitivno nisu bili naši preci.
Dr Koltipin veruje da su tragove ostavila drevna, veoma teška terenska vozila.
Dokaz su paralelni tragovi, urezi širine kakvu bi napravili kamioni. Sa strane ureza su ogrebotine koje su mogle ostaviti osovine.
Ko je vozio ove gigantske kamione pre 14 miliona godina?
Dr Koltipin veruje da su tragovi dokaz da je pre nastanka našeg sveta na planeti postojala razvijena civilizacija.
Možda bića te pre-civilizacije uopšte nisu bila poput savremenih ljudskih bića.
Koltipin tvrdi da dokazi idu u prilog teoriji o postojanju drevne pre-ljudske, pre-biblijske civilizacije koja je koristila masivna prevozna sredstva u Frigijskoj dolini.
Lako je sa skepsom odbaciti ovu nečuvenu tvrdnju, ali tragovi zaista izgledaju suviše savršeno da bi se pripisali dejstvu prirode. Šta je drugo moglo da ih napravi?
Ako je reč o drevnoj civilizaciji, šta se dogodilo njenim pripadnicima? Šta se to krije duboko zakopano u okamenjenom tlu mitske Frigijske 
(Izvor: Treće oko)

Нема коментара

ranktrackr.net