Breaking News

Paprike punjene karfiolom: Obrok bez mesa koji ćete obožavati

foto: Bakina kuhinja

Potrebno je::
  • 600 g karfiola

  • 7-8 paprika za punjenje

  • začini: so, biber

  • 2 jaja

  • 1 šargarepa

  • 1 paprika

  • 1 glavica crnog luka

  • 200 g kisele pavlake/kačkavalja

  • kolutovi paradajza


Priprema: 

Na ulju ispržiti sitno iseckan luk, papriku i šargarepu. Karfiol obariti pa ga isitniti. Prženi luk i pavlaku dodati u karfiol. 

Papriku oprati, izvaditi seme, raseći je i puniti nadevom. Napunjenu papriku dozgo zatvoriti kolutovima paradajza. Izrendati preko paprika kačkavalj i malo pouljiti. 

Peći u rerni na 200 stepeni C 30-40 min. 

Izvor i foto: Bakina kuhinja

Нема коментара

ranktrackr.net