Breaking News

Jednostavni trikovi: Spasite se svakodnevnog nereda u kući!

Foto: Shutterstock


Uredan dom nije samo šminka nego i potreba – nered u kuću unosi lošu energiju i paralizuje odnose, pa nije svejedno na šta vam liči dom. Stoga evo par sjajnih saveta kako se uspešno rešiti nereda.Kupovanje sitnica za dom

Ako ste vi i vaša porodica jedni od onih koji vole da kupuju sitnice za dom, kako bi vaš dom izgledao lepše, moraćete da počnete da se rešavate starih ukrasa ili da ih sklonit na neko mesto gde se neće videti, jer će vam se u suprotnom prostor toliko natrpati da će jednostavno izgledati kao da je stalno nered koliko god vi čistili. Isto važi i za igračke ili odeću u ormaru. Kako nova stvar dođe u kuću, tako morate da se rešite starih stvari, jer će u suprotnom nastati haos.

Nemojte izlaziti praznih ruku

Svaki put kada iz jedne prostorije idete u drugu u vašem domu, potrudite se da ne izađete praznih ruku. Što znači da, kada primetite da neka stvar ne pripada prostoriji u kojoj se nalazite, uzmite je i stavite tamo gde pripada. Na taj način ćete izbeći pretrpavanje sobe i skratiti vreme generalnog čišćenja.

metro-portal.hr
ranktrackr.net