Breaking News

Novac dolazi onda kada naučite da ga primate: Neverovatna metoda pomoću koje privlačite novac!

foto: Shutterstock


Australijski akupunkturolog dr Karlton Smit tvrdi da postoji neverovatna povezanost tačaka na nosu i bogatstva!

Dr Smit tvrdi da pritiskom pravih tačaka na nosu uspeh i bogatstvo nam sigurno dolaze, jer te posebne akupunkturne tačke nosa imaju neverovatnu sposobnost da privuku novac kao magnet.

Kako ova, pomalo otkačena teorija, funkcioniše?

"Pritiskom pravog mesta na nosu menja se tok električnog strujanja kroz nervni sistem i otvara se prostor za privlačenje bogatstva", kaže doktor, koji je postao poznat zahvaljujući tehnikama akupunkture ušiju.

"Novac dolazi onda kada naučite da ga primate - vaša aura će tada snažno privući obilje. Ovu novu tehniku ​​nazvao sam "tehnika ispravnog pritiska". Vrlo je jednostavna i neverovatno uspešna", tvrdi doktor.

Dr Smit je sproveo šestomesečnu studiju na 347 dobrovoljaca koji su želeli da isprobaju novu tehniku. Na kraju, desilo se čudo: Nakon 18 nedelja 91% ispitanika je reklo da se njihove finansijska situacija popravila.

Sve što je potrebno jeste da odvojite nekoliko sekundi svako jutro i veče. Pokušajte da budete sami u sobi i da se opustite.

Svaki dan u prvoj nedelji pritiskajte tačaku 1 po 10 sekundi. Dok nežno držite tačku pokušajte da se skoncentrišete na situaciju pod brojem 1.


Sledeće nedelje, ujutru i uveče, držite 10 sekundi tačku broj dva, skoncentrisani na situaciju opisanu pod brojem 2.

Proces ponavljajte do sedme nedelje i tačke broj 7. Ako vam se finansijska situacija nije već popravila, ponovite ceo proces dok ne postignetre željeni rezultat.

1. Za unapređenje na poslu - Zamislite sebe u novoj ulozi sa novim obavezama. Sa novom, naravno većom, platom.

2. Za nasleđe - Recite sebi koliko volite svoju porodicu i prijatelje i koliko oni vas vole i žele da vas nagrade novcem i imovinom.

3. Za bonus -  Mislite o tome kako ste dobar i posvećen radnik koji vredno radi i zaslužuje lepu nagradu.

4. Da vam se povrati uloženo - Uložite novac (u malu investiciju sa malim rizikom) i zamišljajte veliku nagradu.

5. Za novčani dobitak, investiciju u vas, stipedniju - Zamislite sebe kao vrednu osobu koja zaslužuje da dobije novčani poklon ili investiciju za vaš talenat, postignuća i ideje.

6. Za dobitak od deonica i ulaganja - Ako već niste, uložite nešto u deonice, fondove i slično i zamišljajte kako dobijate veliku sumu novca kroz te investicije.

7. Za povećanje plate - Mislite na povećanje prihoda ili plate, koje ste i te kako zaslužili.

Priznajemo da sve ovo zvuči pomalo fantastično i otkačeno, ali ne možete ništa da izgubite ako probate!

(Stil.kurir.rs)

Нема коментара

ranktrackr.net