Breaking News

Sirijski dečak sa supermoćima: "Molimo ruske naučnike da pomognu"
Da biste bili superheroj podrazumeva se da imate posebnu moć. Maleni Zulfikar Ibrahim definitivno ima jednu posebnu moć, a to je da na stomak može da "zalepi“ bilo koji metalni predmet.

Dečak, koji je izbegao iz sirijskog grada Latakije postao je poznat nakon što je otkriveno da ima sposobnost da privlači metalne predmete koji se poput magneta lepe za njegov stomak. 

Njegovi baka i deka se nadaju da ovaj „magnetizam“ koji dečak poseduje neće uticati na njegovo zdravlje kada poraste. 

“Zabrinuti smo zbog ovog fenomena. Da budemo iskreni, ne bismo voleli da ga to na neki način poremeti u budućnosti. Pošto je Rusija specijalizovana za ovakve slučajeve, želimo da ga njihovi stučnjaci ispitaju i kažu nam o čemu se radi i kakva je to vrsta biološke energije koju on poseduje“, rekao je njegov deka. 

Maleni Ibrahim kaže da je primetio da poseduje "supermoć“ kada mu je ispala kašika dok je jeo supu koju je njegov stomak momentalno privukao. 

“Jeli smo, kašika je pala. Hteo sam da je podignem, ali ona se zalepila za moj stomak. Moj deka je skinuo kašiku sa stomaka, obrisao je i stavio je na sto. Ja sam uzeo i viljušku, kašiku i ponovo ’zalepio’ za stomak. Moj stomak je privlačio sve što je imalo metal u sebi. Posle smo tetka i ja tražili na Jutjubu da li postoji još neko ko to može da radi. Ispostavilo se da ima još mnogo slučajeva kao što sam ja“, ispričao je za RT. 

B92

Нема коментара

ranktrackr.net