Breaking News

Osvežite SUKNJU modernim RESAMA - gotova za 10 minuta


Rese su poslednji par sezona pravi modni hit! Dok su letos krasile lepršave haljine, torbe i sandale, u hladnijim mesecima su se našle kao efektan detalj na kožnim i somotnim suknjama, ali i jaknama, ćizmama, šalovima i modnim aksesoarima.
A čini nam se da njihova popularnost sa vremenom samo postaje veća!
Ako vam se dopadaju rese kao detalj na garderobi predlažemo vam da uposlite prstiće i svoju običnu dosadnu suknju učinite ultra modernim odevnim komadom.
Pogledajte uputstvo koje vam donosimo u ovom postu i saznajte kako da za svega 10 minuta osvežite suknju živahnim resama.

U bilo kojoj pozamanterijskog ili prodavnici krojačkog materijala nađite gotove rese, pa ih mereći obim gornje ivice suknje isecite, tako da njima možete da obmotate suknju sa spoljašnje strane.
Koristeći se lepkom za tkaninu ili mašinom za šivenje spojite rese sa suknjom. Ostavite da se osuši ukoliko ste koristile lepak. 
Ako ne možete da nađete gotove rese, možete ih jednostavno napraviti tako što ćete komad materijala iseći na uske trake ostavljajući gornju ivicu kako biste lakše spojile materijale. - 
Možete napraviti jedan ili više slojeva različite dužine koji će se preklapati i stvarati kaskadni izgled resa! 
Nakon toga vaša suknja je gotova!
- See more at: http://mogujatosama.rs/osvezite-suknju-modernim-resama-gotova-za-10-minuta-8155#sthash.MmouMxKi.dpuf

foto: http://blog.mjtrim.com/

Нема коментара

ranktrackr.net