Breaking News

Ruska vojska odnela na Antarktik misteriozni objekat “Kovčeg Gabrijela” – VIDEO

Ta ista plazmatska eksplozija je bila toliko jaka da je napravila haos i iznad površine, oborivši građevinski kran i usmrtivši još oko stotinu ljudi.

U izveštaju ministarstva odbrane se navodi da je ruska vojska dobila zadatak da zaštiti istraživački brod koji se uputio na Antarktik sa misterioznim objektom po imenu „Kovčeg Gabrijela“.

Priča se da je „Kovčeg Gabrijela“ od vojno-religijske važnosti, te da je predsednik Putin naredio da ga veliki broj ratnih brodova isprati na putu od Saudijske Arabije do Antarktika.
U izveštaju se navodi da je ova misija počela tako što su predstavnici džamija u Meki u Saudijskoj Arabiji kontaktirali Njegovu svetost patrijarha Kirila 25. septembra povodom misterioznog drevnog „uređaja“ otkrivenog ispod džamije Masid al Haram u toku kontroverznog projekta koji je počeo 2014. godine.
Predstavnici džamija su se uplašili kada je misteriozni „uređaj“ otkriven 12. septembra od strane 15 kopača koji su stradali u plazmatskoj eksploziji koja je nastala kada su pokušali da ga iskopaju.
Ta ista plazmatska eksplozija je bila toliko jaka da je napravila haos i iznad površine, oborivši građevinski kran i usmrtivši još oko stotinu ljudi.
Takođe se navodi da je još jedan pokušaj za iskopavanje ovog uređaja sproveden 24. septembra, kada je usled nove plazmatske eksplozije stradalo preko 4.000 ljudi, a za šta su Saudijci okrivili stampedo.
Pošto je veliki broj ljudi stradao u pokušajima da se ukloni ovaj misteriozni uređaj, predstavnici džamije su kontaktirali Njegovu svetost patrijarha Kirila pitajući ga za prastari islamski rukopis koji je u posedu ruske pravoslavne crkve pošto je spašen 1204. godine, kada su rimokatolički krstaši upali u Crkvu svete mudrosti (danas poznatu kao Aja Sofiju) u Konstantinopolju (današnji Istanbul), a koji se zove „Gabrijelova uputstva za Muhameda“.
Važno je napomenuti, iako to mnogi ne znaju, da su rimokatolički krstaši ratovali i protiv islama i protiv ruske pravoslavne vere, što je jedan od razloga zašto je ruska pravoslavna crkva sačuvala i svoje i muslimanske religijske zapise.
U rukopisu su opisana uputstva koja je anđeo Gabrijel dao Muhamedu u pećini Hira, koja se nalazi na planini Džabal al Nur blizu Meke, a u kojoj se nalazi nekakva „kutija/kovčeg“ neverovatne moći koja se ne sme koristiti zato što pripada samo Bogu i koja treba da se zakopa u hramu koji su anđeli koristili za „obožavanje“ pre nego što je čovek kreiran sve do dana Javam al Kijamah, što u prevodu znači „Dan uskrsnuća“.
Kada je predsednik Putin čuo za ozbiljnost situacije 27. septembra, on je odmah naredio da se sprovede misija odnošenja kovčega na Antarktik, ali je i tri dana kasnije, 30. septembra, naredio vazdušnim snagama da počnu sa bombardovanjem terorista Islamske države u Siriji.
Nepoznato je za čega tačno misteriozni uređaj služi niti zašto ga premeštaju na Antarktik.
Webtribune.rs 

Нема коментара

ranktrackr.net