Breaking News

Medaljoni u umaku od rena

Medaljoni u umaku od rena , Foto: Shutterstock

POTREBNO JE: l 500 g svinjskih medaljona l 200 ml mleka l 1/2 čaše pavlake l kašika rendanog rena l kašika brašna l sveži bosiljak l kašičica suvog začina l so l ulje
PRIPREMA: Svinjske medaljone operite, prosušite, namažite kašikom ulja i mešavinom začina, pa pecite na malo ulja. Poklopite, nakon pet minuta okrenite meso i nastavite da pečete. Dodajte malo vode i nastavite da kuvate poklopljeno još 10-15 minuta. U međuvremenu stavite mleko da provri, pa dodajte brašno mešajući da ne bude grudvica. Dodajte pavlaku, ren, so i naseckan sveži bosiljak. Kada se sos zgusne, dodajte ga mesu, lagano mešajući. Poslužite uz pire od krompira.
Ало

Нема коментара

ranktrackr.net