Breaking News

Vitaminski lonac



Za 4 osobe je potrebno: 200 g mladog graška, 1 mala tikvica, 200 g svežeg graška, 4 struka mladog crnog luka, 1 manja veza špargle, pola veze peršuna, 1 veza svežih začinskih trava (timijan, žalfija, celer, lovorov list...), 2 čena belog luka, 1 kocka supe od povrća, 2-3 kašike maslinovog ulja, so i biber.

Očistite i sitno iseckajte beli luk a glavice crnog luka prepolovite. Oljuštite tikvice i isecite na deblje kolutove. U šerpi zagrejte maslinovo ulje i izdinstajte beli i crni luk. Kada porumeni, dodajte kolutove tikvice, prelijte vodom, umešajte kocku za supu i
i zagrejte do ključanja. Špargle očistite, isecite na manje komade i dodajte u čorbu. Zatim umešajte mahune mlade boranije, grašak, seckani peršun, vezu začinskih trava, malo soli i bibera. Poklopite i kuvajte na umerenoj temperaturi 25-30 minuta.

Новости

Нема коментара

ranktrackr.net