Breaking News

Tehnika za antihristova lažna čudesa je već spremna (VIDEO)


U MOSKVI PRIKAZANA DOSTIGNUĆA HOLOGRAMSKE TEHNOLOGIJE

„Čuvajte se da vas ko ne prevari“ (Mt. 24,4)
Antihrist, u čijem će licu, po učenju Svetih Otaca, sam Satana postojano delovati, izvodiće svoja lažna čudesa uz pomoć demona i savremenih tehničkih sredstava. Sveti Jovan Bogoslov govori da će Antihrist činiti velika dela, „da i oganj silazi s neba na zemlju pred ljudima" (Otkr. 13,13). Sveto pismo ukazuje na ovo čudo kao najveće od svih čuda Antihristovih, i mesto ovoga znamenja je vazduh. Zato je osnovano pretpostaviti da se Antihrist i njegove sluge pripremaju da nebo koriste kao veliki ekran (projekat „Plavi zrak“), gde se uz pomoć satelita i laserskih projektora holografskih slika proizvode trodimenzionalni optički hologrami i zvukovi, kao što su, na primer, hologrami „NLO“, invazija „vanzemaljaca“ i drugi „znakovi sa neba“.


Mi smo još od 2011. godine ukazivali da je savremena tehnologija već dostigla takav nivo da je pomoću nje moguće izvoditi lažna „čudesa“. Da je to tako, nedavno je potvrđeno u moskovskom „Centru umetnosti“, gde je, uz pomoć hologramskih projekcija i orkestra, prikazan koncert na kome je praktično bilo nemoguće razlikovati hologramsku sliku od realnosti. Sve je izgledalo kao pravo čudo.
Na sceni je bila hologramska balerina – Olga Smirnova iz Baljšog teatra, u trodimenzionalnoj projekciji. Za vreme predstave, plesači su upravljali stihijama, pretvarali se u ptice i nestajali u vazduhu. Olga Smirnova je posle projekcije izjavila: „Kada gledaoci dolaze i gledaju hologram, oni ne veruju da je to zaista hologram, već da živa balerina igra, a kada se neki poseban efekat uključi, na primer, maramica se rastvara u vazduhu, iznenada shvataju da se nešto neobično dešava, i počnu da pitaju, a šta je to, da li je to stvarna ili nestvarna balerina, odnosno ne razumeju šta je to“.

Andrej Meljnikov, autor projekta, na kome je radio 2 godine, drži u strogoj tajnosti podrobnosti primenjene tehnologije.


Pre nego što pogledaju video zapis o pomenutom događaju u Moskvi, želimo da skrenemo pažlju našim cenjenim posetiocima na podatak da dobri poznavaoci svetske zakulise kažu da je tehnika (posebno kompjuterska) koju koriste kreatori „Novog svetskog poretka“, a koju drže u strogoj tajnosti, za oko 15 godina naprednija od tehnike koja je u komercijalnoj upotrebi.

U vremenu u kome živimo, satana upotrebljava svu svoju moć da što više ljudi obmane i zavede na put pogibli. Zato se neprekidno sećajmo reči Gospodnjih: „Čuvajte se da vas ko ne prevari“ (Mt. 24,4), „Jer će se pojaviti lažni hristosi i lažni proroci, i pokazaće znake velike i čudesa da bi prevarili, ako bude moguće i izabrane. Eto vam kazah unaprijed“ (sr. Mt. 27, 23-25).

Borba za veru

Нема коментара

ranktrackr.net