Breaking News

Rusi otkrili da Antarktik nije ono što nam je rečeno da jeste … NEZAMISLIVE STVARI SE KRIJU

Navodno su vlade Rusije i SAD čuvale najveću tajnu o onome šta je Antarktik zapravo, kako su obe države znale šta se tamo zapravo dešava, ali o tome nisu govorile do sad.

Skriveni kontinent pod ledom Antarktika
Rusija je nedavno otkrila da postoji još jedan kontinent skriven pod ledom Antarktika i mnogi ljudi veruju da tamo leži pala drevna civilacija. Za to je rečeno da je privuklo pažnju pojedinih svetskih lidera.
Sada Antarktik ima zabranu, i mnogi se pitaju zbog čega ove vlade ovo bitno otkriće čuvaju pod velom tajne.
Ruski naučnici su pronašli stotine jezera ispod ledene površine i ona nisu zamrznuta, već sadrže svežu vodu koja je bila izolovana više od 10 miliona godina. Naučnici su probušili led i došli do najvećeg jezera, za šta je rečeno da je bilo potrebno deset godina. Lift je sada instaliran u rupu koji je odveo tim od 8 osoba ispod leda Antarktika, gde su otkrivena jezera.
Ruski naučnici su bili na Antarktiku, i bili su zabezeknuti kada su naišli na stvorenje koje su nazvali organizam 46b. Za stvorenje su rekli da je vrlo opasno, usled činjenice da paralizuje plen otrovom i zatim ga rasporava.
Ovo stvorenje je potvrdilo teorije da postoje čudovišta ispod okeana i leda. Kada su ruski naučnici istraživali region, rekli su da stvorenje liči na veliku hobotnicu sa 14 pipaka.
Stvorenje može da paralizuje ljude zahvaljujući jakom otrovu i to na udaljenosti od čak 46 metara.
Naučnici su ubili to stvorenje radi proučavanja, i rekli su da se čini da je to spoj mimične hobotnice, koja se može pronaći u Indo-pacifiku i organizma 46b.
Jedan član tima je rekao da je video kako stvorenje ima moć kamuflaže i da menja svoj oblik, i da sa ovom sposobnošću nije ni čudo što je držano u tajnosti.
Ruski naučnici su rekli da su ulovili stvorenje kako bi mogli osmotriti njene sposobnosti i otrov. Trenutno je još uvek tajna šta bi se još moglo kriti ispod leda Antarktika.
Webtribune.rs

Нема коментара

ranktrackr.net