Breaking News

Punije usne na prirodan način: Uz pomoć ovog trika bićete spremne za slađe poljupce!

Foto: Shutterstock

Svaka žena želi lepe i pune usne. Ipak, za neke estetska intervencija nije opcija i zato traže alternativne načine. Jedan od takvih načina su prirodna ulja.



Efekat punijih usana



Punije usne možete postići uz pomoć ulja cimeta ili ulja peperminta.

Jednu kap ulja pomešajte sa malo balzama i tu smesu nanesite na usne.


Imajte na umu da ako koristite ulje peperminta možete osetiti malo peckanje i zato ne treba preterivati s njim, jedna kapljica je dovoljna.

Na taj način ćete učiniti da vam usne neko vreme budu prirodno bujnije, a da bi usne delovale sveže i pune, takođe je važno da koristite kvalitetan balzam koji ih hrani i neguje. Ukoliko su vam usta suva, deluju tanja i manja.



Efekat većih usana uz pomoć balzama



Nanesite balzam na usne i nakon toga stavite olovku u nijansi prirodne boje usana tako da pratite liniju usana. Tako će vam usne izgledati mnogo veće i punije.


Med može da pomogne



Takođe, med vam može pomoći tako što će poslužiti kao prirodan balzam za usne. Neguje ih, čini ih mekanim i sjajnim.

Srbija Danas

1 коментар:

  1. Ne mogu vjerovati da je voodoo narastao do te mjere da ga možete koristiti za dobitak na lutriji. Na internetu sam vidio komentar čarača po imenu dr. Ajayi koji mi je pomogao s vuduom zbog kojeg sam osvojio 450 000 dolara na Powerball lutriji. Također mi je rekao da bih i ja osvojio milijune da sam otišao po milijune. Ali problem je bio u tome što čaroliju možete upotrijebiti samo jednom, što znači da ne postoji druga prilika za igranje dvaput jer je to protiv vudua, rekao je duhovni čovjek. Bio sam tako zahvalan za nešto za što nisam vjerovao da će ikada uspjeti, ali danas sam uspio platiti svoje dugove. Dr. Ajayi je moćan duhovni čovjek koji vam može pomoći riješiti bilo koji životni problem s kojim se susrećete, bilo fizički ili duhovni, na kojeg se možete potpuno osloniti. možete ga kontaktirati na Whatsapp / Viber : +2347084887094 ili na email :drajayi1990@gmail.com

    ОдговориИзбриши

ranktrackr.net