Breaking News

KREIRANJE URAGANA OD STRANE ČOVEKA? MANIPULACIJA VREMENA NA DELU!

pixabay.com

Da li je u pitanju zločin protiv čovečanstva?

Inženjeri predlažu da su uragani Harvi, Irma i Hose, koji su nasilno pogodili karipska ostrva i okolne kontinentalne regione, zapravo rezultat projekata “geoinženjeringa koje je napravio čovek”.

Decenijama su “teoretičari zavere” pokazali da čovečanstvo poseduje moćne mašine koje su u stanju da drastično promene vremenske obrasce širom sveta.

Sada prema drugoj kontroverznoj teoriji, moćne oluje – Harvi, Irma i Hose, koje su uništile većinu karipskih ostrva, jesu zapravo rezultat manipulacije vremenskim prilikama.

Ova teorija je podržana od strane hemičara i aktivista geoinženjeringa, Patrika Rodija nakon proučavanja slika koje NASA nudi putem digitalnog alata “Worldview”, koji prikazuje perspektivu planete Zemlje prema višestrukim satelitima.

Roddijevo istraživanje navodno prikazuje “sumnjive obrasce” podržane trajektorijama koje slede uragane Harvi i Irma, pogotovo zato što slike otkrivaju “pernate elemente, uzorke izmaglica i talasa”, što je uobičajeno u “pulveriziranim hemikalijama”, koje su mogle biti puštene u atmosferu kako bi se ‘manipulisalo’ vremenom.

Ukratko, stručnjak osuđuje postojanje “geoinženjerskih materijala” oko uragana na koje je gledao.

U međuvremenu, naučnici iz različitih oblasti smatraju da pojava ovih atmosferskih pojava nije neuobičajena, s obzirom na sezonu intenzivnih tropskih oluja.

Gospodin Roddie je poznat po tome što je uzimao uzorke kiše, dokazujući da kišnica ima visoku koncentraciju aluminijuma i drugih materijala vezanih za geoinženjering.

Da bi objasnio svoju teoriju i obezbedio “materijal” koji podupire ono za šta smatra da je u pravu, gospodin Roddie je objavio jedan sat videa u kojem je detaljno opisao kako je došao do te teorije na svom youtube kanalu “Ear of Visdom”.

U video snimku koji je otpremljen na youtube, aktivista objašnjava u detalje “karakteristike, maglovitosti i talasne obrasce” koje biste inače mogli da vidite na hemijskim tragovima i elektromagnetski modifikovanom nebu.

Međutim, stručnjaci upozoravaju da je ovo još jedna teorija zavere i da iza nje nema mnogo matematike.

U stvari, mnogi naučnici smatraju da ne postoje dokazi da se čovečanstvo igra sa vremenom. Ipak, stručnjaci ne mogu da odvrate pogled od činjenice da je sezona uragana 2017 bila krajnje destruktivna.

To ih, međutim, ne čini nužnim proizvodom čovečanstva, iako to svakako čini ovu problematiku veoma zanimljivom.

Ne tako davno smo se bavili temom koji se odnosi na manipulaciju velikih vremenskih prilika, a koja se obično naziva geoinženjering.



Šta vi mislite?

Da li je moguće da su zastrašujući uragani koji su uticali na Karibe i obalu Floride rezultat geoinženjerskih mašina, poput HAARP-a? Ili je ova teorija, kao i mnoge druge, samo rezultat teorije zavere, koja nema potrebnu ‘nauku’ da podrži svoje tvrdnje?

Šta god da je, morate priznati da je sezona uragana 2017. godine dala mnogo toga za raspravu.

Šta možemo da očekujemo sledeće?

www.svettajni.com

Нема коментара

ranktrackr.net