Breaking News

Pica hleb

Ako se plašite dizanih testa, ne brinite, nema nikakvog mešenja hleba. Samo ćete utrošiti celu veknu.

Foto: Profimedia

Sastojci:

- pogača
- šolja sosa od paradajza sa začinima
- 225 g mocarele
- 170 g kobasice
- 1/2 glavice crnog luka
- 1/2 šolje svežeg bosiljka
- šolja seckane šunke
- babura
- šolja rendanog kačkavalja
Priprema:
Zagrejte rernu na 180 stepeni. Odescite vrh pogače, pa idubite ostatak, izvadite sredinu. Premažite unutrašnjost paradajz sosom. Poslažite mocarelu, kobasice, crni luk, bosiljak, šunku, papriku, ponovo premažite sosom, pa poslažite ostale sastojke. Na kraju završite mocarelom i kačkavaljem. Stavite poklopac od kore koju ste isekli, uvijte u aluminijmsku foliju i stavite u rernu na pola sata da se zapeče. Izvadite i dodajte preostali deo kačkavalja i kobasice i vratite na još pola sata da se kačkavalj zapeče.
Ало

Нема коментара

ranktrackr.net