Breaking News

URADI SAMA Super poklon za 150 dinara!

Rajf je savršen modni detalj, ali nekako nam je uvek žao da damo novac za sitnice. Hajde da budemo kreativni. Ne morate sve da kupujete. Ja sam iskoristila staru maramu, bisere sa ogrlice koja se raspala, parče satenske trake... Kupila sam rajf za 50 dinara i ljubičastu mrežicu u cvećari.

Rajf
Ovakav rajf u svakoj radnji košta oko 800 dinara , Foto: Printscreen
Potrebno je:
obični metalni rajf
ljubičasta satenska traka
crni materijal
igla i konac
biserčići
ljubičasta mrežica
pištolj za lepak
Prvi korak
Rajf
Isecite kružiće za cvetić, Foto: Printscreen
Od crnog materijala isecite po pet kružića jednake veličine za svaki cvetić. Od veličine kruga će zavisiti veličina cveta. Mi smo pravili tri cveta veličine oko 6 centimetara.
Drugi korak
Rajf
Prošijte cvetić, Foto: Printscreen
Jedan krug koristite kao podlogu, a preostala četiri savijte na četvrtine i uhvatite koncem na preklopu. Zatim ih složite na podlogu, tako da formiraju krug i uhvatite na sredini koncem svaku četvrtinu. 
Treći korak
Rajf
Zalepite biserčiće ili perlice, Foto: Printscreen
U sredinu napravljenog cvetića zalepite biserčiće ili perlice, cirkone, pa čak i dugmiće po želji. Tako ćete maskirati tragove konca i dodati lep detalj rajfu.
Četvrti korak
Rajf
Obložite rajf trakom, Foto: Printscreen
Običan metalni rajf obložite satenskom trakom. Stavite malo lepka na jedan kraj rajfa, prislonite traku i krenite da je uvijate dok ne dođete do drugog kraja, pa opet dodajte malo lepka i odsecite višak trake. 
Peti korak
Rajf
Zakačite mrežicu, Foto: Printscreen
Na obloženi rajf zakačite parče ljubičaste mrežice, koja će poslužiti kao podloga za cvetiće i interesantan detalj. Možete da je zalepite ili pričvrstite koncem. 
Šesti korak
Rajf
Zalepite cvetiće, Foto: Printscreen
Na mrežicu zalepite cvetiće i vaš rajf je spreman!

Alo

Нема коментара

ranktrackr.net