Breaking News

Teleća čorbica

Teleća čorbica, Foto: Shutterstock

POTREBNO JE:
- 500 g teletine
- 2 šargarepe
- manji koren celera
- krompir
- šolja graška
- glavica crnog luka
- biber
- list lovora
- kašika brašna
- jaje
- 100 g pavlake
- kašičica senfa
- suvi začin
PRIPREMA: Na ulju izdinstajte sitno iseckani crni luk, pa kad malo omekša dodajte sitno iseckanu teletinu. Prelijte vodom i kuvajte na umerenoj temperaturi. Dodajte biber i lovorov list i na kocke isečenu šargarepu, celer i krompir. Zatim dodajte i grašak. U posebnoj maloj posudi sipajte ulje, pa kada se zagreje dodajte kašiku brašna. Zapršku sipajte u čorbu, pa još malo prokuvajte. Pred samo služenje u čorbu sipajte umućeno jaje, pavlaku i senf i dodajte suvi začin po ukusu.
Ало

Нема коментара

ranktrackr.net